Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ανησυχία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση φορέα από τον Σώρρα

 Την ανησυχία τους για την προοπτική ίδρυσης πολιτικού φορέα, είτε από στελέχη, είτε από τον ίδιο τον αρχηγό της Οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη και καταζητείται, εκφράζουν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η τακτική της ίδρυσης πολιτικού φορέα, ο οποίος χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την εκφορά μισαλλόδοξου και ρατσιστικού λόγου και στον οποίο εγκολπώνονται παράνομες δραστηριότητες, έχει δοκιμαστεί ξανά στη χώρα μας. Ήδη έχουμε ένα κόμμα στο ελληνικό Κοινοβούλιο που ακροβατεί καθημερινά στα όρια της νομιμότητας, ενώ μέλη και υψηλόβαθμα στελέχη του δικάζονται αυτήν την στιγμή για κακουργηματικές πράξεις», τονίζουν χαρακτηριστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, υπογραμμίζουν ότι, «μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα, επανέρχονται τα ερωτήματα σχετικά με τη δράση της εν λόγω οργάνωσης».

Όπως αναφέρουν, «η οργάνωση φαίνεται να διαθέτει περί τα 210 γραφεία στην Ελλάδα και περίπου άλλα 10 σε άλλες χώρες του κόσμου και στην ηλεκτρονική της σελίδα εμφανίζεται και σύνδεσμος, που είναι υπό κατασκευή, για τον «πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις».

Την ερώτηση υπογράφουν με τη σειρά, Χρήστος Καραγιαννίδης, Χρήστος Αντωνίου, Στάθης Γιαννακίδης, Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Θεωνάς, Κατερίνα Ιγγλέζη, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Κωνσταντίνος Μορφίδης, Μάκης Μπαλαούρας, Αριστείδης Μπαλτάς, Χρήστος Μπγιάλας, Γιώργος Πάλλης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Δημήτρης Ρίζος, Μπέττυ Σκούφα, Ελένη Σταματάκη, Μερόπη Τζούφη και Μαρία Τριανταφύλλου.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.newsit.gr/politikh/Anisyxia-voyleyton-toy-SYRIZA-gia-tin-idrysi-forea-apo-ton-Sorra/708975
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΑΝ ΙΧΥΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΡΕ ΤΑΧΑ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ;
ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΟΚΟΜΜΑΤΟΜΙΝΤΙΟΠΛΗΚΤΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ;;;...

ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 6199/4-9-2016!!! 
ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ..... 
ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ -ΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ- ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΝΟ-ΜΙ-ΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!!!! 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ -ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ- ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ''ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ'' ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 2.500 ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΜΑΤΩΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΟΥΝ ΣΥΝ-ΕΙ-ΔΙ-ΤΑ!!! ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ... 

ΤΟΛΜΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΚΑΙ ΣΤΟ YTUBE ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ KAI ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ!!! XAΘHKATE....

1 σχόλιο:

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝ ΕΤΕΙ 2017 ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΗ).....Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters