Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ;;;ΓΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Γιάννης Δάρας

.........ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ......
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ 


ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΒΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΧΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ OΦΕΙΛΗΣ- 


 


ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!
ΕΝΑΣ ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕ ΦΟΒΟ, ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.


 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!!!
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!!
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!
====================================
ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ....
ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ;;;;;;
ΓΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;;
ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ;;;;;;;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ;;;;;;
ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ;;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΘΕΪΚΕΣ ΣΟΥ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ;;;;;;;;
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!!!!
Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!!!!!!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!!!!
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ,ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!!!!
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/blog-post_43.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters