Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Κούνια που τους κούναγε όλους τους.....Έτοιμοι για το Πουέρτο Ρίκο…

Λίγο πολύ όλοι αντιλαμβανόμαστε που πάει (πιθανώς) το πράγμα με τη νεοκομουνιστική κυβέρνηση και των συν αυτώ υποστηρικτών τους (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κεντροδεξιών-και δεν εννοώ τους ΑΝΕΛ). 

Οι νεοκομμουνιστές ορέγονται τη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού σε επίπεδα Μποτσουάνας μέσω της μετάβασης στο νόμισμα της δραχμής.

Γράφει Ειδικός Συνεργάτης
Οι νεοκομουνιστές θεωρούν πως μετά τη μετάβαση στο νόμισμα της δραχμής θα αποκτήσουν επιτέλους έρεισμα τα ανοσιουργήματα της ψευδοϊδεολογίας τους στις ακραία φτωχοποιημένες λαϊκές μάζες. Οι νεοκομουνιστικές ιδεολογίες δεν μπορούν να επιβληθούν στις ακμάζουσες κοινωνίες: επιβάλλονται μόνο σε φτωχοποιημένες κοινωνίες.
Μάλιστα, ορισμένοι ανόητοι νεοκομουνιστές ορέγονται σύνδεση της νέας δραχμής με το δολάριο. Ας θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το πετρέλαιο διαπραγματεύεται στις διεθνείς αγορές αποκλειστικά μέσω δολαρίου. Ουδέν άλλο σχόλιο επί αυτού.

Οι ανόητοι νεοκομουνιστές (και ορισμένοι ανόητοι κεντροδεξιοί υποστηρικτές τους: μάλλον κρυπτοκομουνιστές θα είναι) νομίζουν πως αν ακολουθήσουμε το δρόμο της Βρετανίας θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης. Ως εκ τούτου, θεωρούν πως δεν θα υπάρξει καμία σοβαρή επίπτωση στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Ακόμη χειρότερα: θεωρούν πως δεν θα υπάρξουν γεωπολιτικές επιπτώσεις. Έχουν την εντύπωση πως αν κάνουμε τα χατίρια κάποιων «άλλων» παικτών αυτοί οι «άλλοι» παίκτες, μετά από αυτό το γεγονός (δημοψήφισμα και επιστροφή στη δραχμή), θα τους χαριστούν και θα τους ανταμείψουν.


Κούνια που τους κούναγε όλους τους: αυτοί οι «άλλοι», αφού τους ζουλήξουν πολιτικά σα στημένη λεμονόκουπα, αφού θα έχει φτωχοποιηθεί πλήρως ο Ελληνικός λαός, αφού θα έχουν αποσυντονισθεί τελείως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, θα διαμελίσουν τη χώρα σε κομμάτια σε τομείς επιρροής αρχής γενομένης από τις περιοχές οι οποίες είναι πλούσιες σε αποθέματα υδρογονανθράκων.

Οι ανόητοι νεοκομουνιστές ξεχνούν το σενάριο πως ίσως ορισμένοι μας στήνουν μία απίστευτη παγίδα. Μία παγίδα (μετάβαση στη δραχμή) μέσα από την οποία θα έχουμε αποδυναμωθεί πλέον τόσο πολύ ως χώρα ώστε να είμαστε εύκολα θύματα στα γεωπολιτικά σχέδιά τους.

Επειδή πολλοί ομιλούν με ενθουσιασμό περί οικονομικής μετατροπής της Ελλάδας σε Πουέρτο Ρίκο (δολαριοποίηση της δραχμής), ας παρατεθούν ως κουίζ δύο σημαίες, η μία δίπλα στην άλλη. Η μία είναι η σημαία της Κρητικής Πολιτείας (αυτή τη σημαία που επέβαλαν οι Οθωμανοί κατακτητές στους Κρητικούς και ορισμένοι σημερινοί μειωμένου καταλογισμού – για να το πούμε ευγενικά – Κρητικοί, τη θεωρούν ως σημαία μίας δήθεν «Ανεξάρτητης Κρήτης»), και την επαναστατική σημαία του Πουέρτο Ρίκο («Grito de Lares»).

Ας αναγνωρίσουν οι αναγνώστες ποια είναι η σημαία του επαναστατικού Πουέρτο Ρίκο και ποια η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Και ας αντιληφθούν το ξεκάθαρο υπονοούμενο-κίνδυνο των δύο σημαιών οι ανόητοι νεοκομμουνιστές και οι Μινώταυροι της δραχμής.

Σε κάθε περίπτωση, οι νεοκομουνιστές να θυμούνται πως οι συμφωνίες και οι υποσχέσεις δημιουργούνται για να καταπατώνται (πχ. η ναζιστική-κομουνιστική Συμφωνία Μολότωφ-Ρίμπερντροπ ήταν μία τέτοια συμφωνία όπου ναζισμός και κομουνισμός «συναντήθηκαν» μεταξύ τους. Καμία άλλη ιδεολογία δεν τόλμησε να «συναντηθεί» με τη ναζιστική ιδεολογία. 

Ας το θυμούνται ορισμένοι).

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, πολύ φοβούμαι ότι τα διάφορα συντεχνιακά συμφέροντα και τα ψευδοϊδεολογήματα θα μετατραπούν σε κίνδυνο διαμελισμού της χώρα μας. 

Αν αυτό το σενάριο βγει αληθινό δεν θα έχει καν νόημα να αναφερθεί κανείς σε εθνικές προδοσίες κ.λπ. 

Θα έχει γίνει το κακό…
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/02/blog-post_958.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters