Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή την Α-λήθεια και το Δίκαιο ουδείς μπορεί να τα ανακόψει...



Επειδή τώρα πια γνωρίζουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία τα οποία το ανθελληνικό καθεστώς και τα Μ.Μ.Ε. δεκαετίες μας κρύβουν.

Επειδή, έχουμε στην διάθεσή μας ατράνταχτες αποδείξεις των δύο περιουσιών στις οποίες όλοι οι Έλληνες Πολίτες είμαστε συγκύριοι....

Επειδή περιμένουμε το Ελληνικό Δημόσιο να εκτελέσει άμεσα την εντολή αποπληρωμής κάθε βεβαιωμένης μας οφειλής..

Επειδή,αν αρνηθούν θα κινηθούμε νομίμως κι εμπροθέσμως Εναντίον τους. Επειδή ο ειρηνικός και απολύτως συντεταγμένος αγώνας μας θα σταματήσει μόνο όταν ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ότι μας ανήκει, ως Έθνος και ως Πολίτες.

Επειδή, τα δικαιώματα του Έθνους είναι υπεράνω κάθε πράξης τους, αντίθετης στην βούλησή μας.

Επειδή μόνο εμείς οι Κυριάρχοι Αυτόχθονες Ιθαγενείς μπορούμε πια να διεκδικήσουμε ότι έκνομα και αντισυνταγματικά μας αποστέρησαν οι εξωτερικοί δανειστές μας και οι εσωτερικοί τους Υπάλληλοι , που υποδύονται την Ανεξάρτητη Ελληνική Κυβέρνηση...

Επειδή την Α-λήθεια και το Δίκαιο ουδείς μπορεί να τα ανακόψει .

Επειδή οι Έλληνες πια γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος της οριστικής και αμετάκλητης ανάκτησης της Ελευθερίας μας περνάει μέσα απ' τις Ε.Σ.Υ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με σκοπό την Εθνοσυνέλευση και την Ανασύσταση της Ελλήνων Πολιτείας.

ΈΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!

-)(- -)(- -)(- -)(-   ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ....

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΨΥΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ (ΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΖΩΟ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΨΥΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ (ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ).....

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΜΕ (ΕΣΤΩ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ) ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ????

ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ ΔΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ,ΤΟ ΧΘΕΣ , ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ??????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΘΑ ΤΕΛΕΥΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΩΣ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ?????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΘΕΣΕΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ?????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ????

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΚΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ...

ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ , Η ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ...ΟΤΙ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ....

Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!!!!!!!!!




Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters