Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ετοιμαστείτε να μάθετε για την γκόμενα που παράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πού ξενογάμησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο -ήταν γνωστό από την αρχή πως το Μνημόνιο ήταν ανεφάρμοστο και το πρόγραμμα δεν είχε ούτε μια πιθανότητα επιτυχίας-, στην πολιτική ζωή του τόπου κυριαρχεί το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και το σπίτι της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως η γελοιότητα έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα.

Είναι προφανές πως πάμε -αργά ή γρήγορα σε εκλογές-, οπότε αυτή θα είναι η προεκλογική …ατζέντα.

Ετοιμαστείτε να μάθετε για την γκόμενα που παράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πού ξενογάμησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια και η πολιτική στη χώρα αποφασίζεται από την Γερμανία -και η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση είναι διακοσμητική-, ο προεκλογικός αγώνας θα γίνει για τα σπίτια, τις γκόμενες, τις κρεβατοκάμαρες και άλλα τέτοια.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν αντιληφθεί πως οι πολίτες δεν θα πάνε στις κάλπες, οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους φέρουν στις κάλπες.
Δηλαδή, το παιχνίδι των «αποκαλύψεων» είναι στημένο.

Το έπαιζαν πολύ καλά αυτό το παιχνίδι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ επί 40 χρόνια, μέχρι να χρεοκοπήσουν την χώρα και οι Έλληνες να τους κάνουν κυβέρνηση μαζί, για να τους επιβραβεύσουν.

Βέβαια, πάντα μαζί ήταν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αλλά υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι πολίτες που -ακόμα και σήμερα- δεν το έχουν αντιληφθεί.

Αλλά πώς νομίζετε πως χρεοκόπησε και ξεπουλήθηκε η Ελλάδα; Από τους πολλούς έξυπνους;
Φυσικά, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν ψηφίσει μαζί το Μνημόνιο -όπως το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ-, και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να βρουν αρκετούς πελάτες-ψηφοφόρους, σε μια χώρα με τεράστια ανεργία που οι κάτοικοί της την εγκαταλείπουν.

Στην ελληνική κοινωνία, δεν υπάρχει τίποτα κινηματικό. Μάλλον, όποιοι είχαν κινηματική διάθεση σηκώθηκαν και έφυγαν. Ή διορίστηκαν.

Η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά βουλιάζει στην πλήξη, στην ανάλυση, στην παράλυση, στην γραφικότητα και στις μεγάλες προσωπικές φιλοδοξίες.

Το θετικό σε όλη αυτή την κατάσταση της χώρας είναι πως πλησιάζει στο τέλος της.

Η επιστροφή στην δραχμή έρχεται, είτε με την διάλυση της ευρωζώνης είτε με την πλήρη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, η οποία έχει καταρρεύσει, βέβαια, αλλά δεν της το λέμε για να μην την στενοχωρήσουμε.

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι αυτό που συμβαίνει στην διεθνή πολιτική σκηνή με την έλευση του Ντόναλντ Τραμπ να έχει ταράξει τα νερά και να απειλεί με πλήρη ανατροπή τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ελλάδα θα πρέπει να σταθεί τυχερή από τις διεθνείς καραμπόλες αλλά θα πρέπει να έχει και τους κατάλληλους ανθρώπους για να εκμεταλλευτεί αυτές τις καραμπόλες.

Οι άνθρωποι υπάρχουν αλλά δεν είναι στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό.
Και μάλλον δεν θέλουν να μπουν ποτέ σε αυτό το σκηνικό με τους Αδώνιδες και το κάθε σίχαμα.
Οι Έλληνες δεν δικαιούνται να έχουν παράπονα για την υπάρχουσα κατάσταση.

Οι Έλληνες διαμόρφωσαν αυτή την κατάσταση.

Και συνεχίζουν σήμερα να στρέφονται ο ένας κατά του άλλου, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα και επιθυμία να αλλάξουν αυτό που τους οδήγησε εδώ.

Οπότε, ας το απολαύσουμε.





pitsirikos
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/02/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters