Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Panagiotis Lefakis
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ (ΒΕΡΥΚΙΟΣ) ΣΤΟΝ ALPHA TV ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ!!), ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!! 

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ!!!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για παραιτούνται εθνικης κυριαρχιας

Panagiotis Lefakis 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015
Τα πιστωτικά έσοδα (δανεισµός) παρουσιάζουν αύξηση, σε σχέση µε τα προϋπολογισθέντα, κατά € 675.088.655.321,21, ανερχόµενα συνολικά σε €771.074.655.321,21. 
Η σηµαντική απόκλιση των πιστωτικών εσόδων από τις προβλέψεις του προϋπολογισµού οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το Ελληνικό ∆ηµόσιο, δια του Οργανισµού ∆ιαχείρισης ∆ηµοσίου Χρέους (Ο.∆.∆.Η.Χ.), προέβη, κατά τη διάρκεια του υπό εξέταση οικονοµικού έτους, σε (µη προβλεφθείσα στον προϋπολογισµό) σύναψη πράξεων πώλησης τίτλων µε συµφωνία επαναγοράς µε τους φορείς που µετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο ΝΠ∆∆ και Ασφαλιστικών Φορέων», του οποίου η διαχείριση έχει ανατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος. 
Οι συµφωνίες επαναγοράς αποτελούν χρηµατοοικονοµικό εργαλείο, που χρησιµοποιείται από τη
διοίκηση προκειµένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες ρευστότητας. Κατά συνέπεια, αποτελεί βραχυπρόθεσµο εσωτερικό δανεισµό, στον οποίο µετέχουν οι φορείς του ∆ηµοσίου και δεν προσµετράται στο επίσηµο χρέος. 
Για τη χρήση 2015, ως προς τις πράξεις πώλησης τίτλων µε συµφωνία επαναγοράς, προϋπολογίστηκε ποσό € 44.000.000.000,00, πλην όµως το ποσό των πράξεων αυτών ανήλθε σε € 694.206.470.059,16, έναντι ποσού € 97.153.994.700,95 στη χρήση 2014 (αύξηση κατά 614,54%). 
Εν προκειµένω, πάντως, δεν προκύπτουν µε ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συµµετέχουν στον εν λόγω βραχυπρόθεσµο δανεισµό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις. Ως προς το πρώτο ζήτηµα µε το 59488/08.09.2016 έγγραφο της 7ης Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον Ο∆∆ΗΧ, ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συµµετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και εποµένως στο βραχυπρόθεσµο δανεισµό, αλλά µε την 1648/13-09-2016 απαντητική του επιστολή ο Ο∆∆ΗΧ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση.
Φωτογραφία του Panagiotis Lefakis.
Κρατικός Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2017



Γιάννης Καλογερόπουλος
ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ? ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ?

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΕΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΑΡΑΒΟΙΒΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΗΔΙΕΣ???? ΜΑΣ ΠΙΕΖΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters