Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τους έπιασαν για πλαστή επιταγή 50 εκατομυρίων δολαρίων! Στα Ιωάννινα:



ΕΛΑ ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ?? 
ΝΑΙ?? 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΩΣ?? 
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΡΤΑ????
ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!!!! ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ??? Α...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ...
 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ) ΚΟΝΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΕΕΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ.  
ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;

Τραπεζική συναλλαγή, καταθέτοντας πλαστή επιταγή ονομαστικής αξίας 50.000.000 δολαρίων ΗΠΑ, επιχείρησαν να κάνουν χθες το μεσημέρι, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Ιωάννινα, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, 60 και 55 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 40 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, η 40χρονη γυναίκα είναι φυγόποινη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα.
Ειδικότερα, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για πλαστογραφία, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών, για απάτη.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σφραγίδες καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παραπάνω επιταγή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters