Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Με αιωρούμενα μοτοποδήλατα (hoverbikes) εξοπλίζεται ο στρατός των ΗΠΑ (βίντεο)

 
Ένα »διαφορετικό» μοτοποδήλατο (Hoverbike) που αιωρείται, το επονομαζόμενο JTARV  ενδέχεται να αγοράσει σύντομα ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής(ΗΠΑ) . Το μοτοποδήλατο (Hoverbike) αποτελεί δημιούργημα της Malloy Aeronautics και θεωρείται ότι έχει μεγάλη χρησιμότητα καθώς δύναται να μεταφέρει εξοπλισμό, βοήθεια ακόμα και άτομα πάνω από κτήρια, βουνά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!
Όπως υποστρίζει η εταιρεία που κατασκεύασε το εν λόγω προϊόν  στο site της είναι εύχρηστο, αξιόπιστο και πολύ ασφαλές. Μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10.000 πόδια ενώ είναι πάρα πολύ γρήγορο καθώς μπορεί να κάνει ανεφοδιαμό σε λιγότερο από 30 λεπτά όπως αναφέρεται σε άρθρο του engadget.

Από την πλευρά του O Dr. William Roper διευθυντής του τμήματος Στρατηγικών Δυνατοτήτων (Strategic Capabilities Office) από το Υπουργείο Άμυνας κρίνει ως κατάλληλο το λεγόμενο JTARV (Joint Tactical Aerial Resupply Vehicle) σύμφωνα με το  engadget.

Ο σρατός των ΗΠΑ επιθυμεί να διαμορφωθουν περαιτέρω τα χαρακτηριστικά του ούτως ώστε να μπορεί να μεταφέρει όσον το δυνατόν περισσότερο εξοπλισμό.
Δείτε βίντεο με το JTARV εν λειτουργία:






onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters