Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΤΟ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ONALERT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Ήταν ο πρωταγωνιστής της διερεύνησης για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια. Απρόσιτος μεν αλλά γνωστός στους παλαιούς δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ. Το πόρισμά του παραμένει μέχρι σήμερα άκρως απόρρητο στο ΓΕΝ .
Γι΄ αυτό ίσως κι όταν κάποιος τον ρωτάει οτιδήποτε για την τραγωδία των Ιμίων εκείνος τον παραπέμπει …στο πόρισμα! Τώρα ο ναύαρχος που ήταν πάντα πολιτικοποιημένος μοιάζει έτοιμος να δοκιμαστεί και στην πολιτική.

Ο Νίκος Κωστάκης “ελικοπτεράς” του ΠΝ με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, είναι πιθανό να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές. Το όνομά του έχει προταθεί από τα τοπικά όργανα του κόμματος των νοτίων προαστίων όπου και κατοικεί.

Ο Νίκος Κωστάκης ως αξιωματικός τουλάχιστον είχε ικανότητες μεγάλες και όχι μόνο στον αέρα με τα ελικόπτερα. Εμείς οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ τον γνωρίσαμε την δύσκολη εποχή των Ιμίων. Τότε που σε μια νύχτα τοποθετήθηκε επικεφαλής της επιτροπής διερεύνησης για την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια.

Μας …εξουθένωσε χωρίς να μπορέσουμε να μάθουμε τίποτα πέρα απ΄ αυτά που ανακοινώθηκαν στην “μικρη αίθουσα ΚΥΣΕΑ” του ΥΠΕΘΑ, ένα κρύο πρωϊνό ,λίγες εβδομάδες μετά από την τραγωδία. Γνωρίζουμε ότι ξέρει πολλά περισσότερα απ΄ όσα είπε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποφασίσει αν όχι να τα πει, πάντως να τα γράψει.

onalert.gr
stoxos.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/01/blog-post_276.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters