Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Artemis Sorras
ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (στο 21΄του βιντεο) ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ


ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ;;  
Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ [ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ]
 ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΤΩΡΑ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΙΟΥ. 
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.



 Artemis Sorras ΤΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ??? ΧΑΡΗ ΖΩΗΣ ??? ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ??????????
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΡΩΣ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 25 ΣΥΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΟΒΙΑ. 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΙ ΛΕΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ 
ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ. 
ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ. 
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ [ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ] ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. 
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. 
ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ. 
ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ. 
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ! 
ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ !

ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ !!! 
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !! ...... 
ΠΩΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ??????
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????? ....................ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ??? .......................
.........ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Τραπεζα ???????????????? .....................
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ????? 
ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΝΚΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ???
ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ;;; ? ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_51.html

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014


ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ για τον ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της 6ης Υ.Πε.

Ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και του δικηγόρου - νομικού συμβούλου της 6ης ΥΠΕ <<Φώτη Λεπίδα>> με αφορμή την όπως υποστηρίζει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του, «επίθεση» σε εργαζόμενη αλλά και σε μία δικηγόρο και μάλιστα με σεξιστικές αναφορές.
Στην πρώτη περίπτωση επιτέθηκε (όπως υποστηρίζεται) στην κυρία Μαρία Ξηρού, συνδικαλίστρια και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι της είπε τα εξής: «Τι νόμισες Ξηρού ότι είναι σπίτι σου;», « απαγορεύεται να μιλάς στην υπηρεσία με άλλους συναδέλφους», «Θα σε σάξω, θα τα πούμε θα σας λιώσω, και σένα και τον Πετρόπουλο», «Με ποιο δικαίωμα κάθεται ο Πετρόπουλος στο γραφείο του Υποδιοικητή;», «Τα Πασοκικά να τα αφήνετε, τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο, θα σας βγάλω την πέτσα με κονσερβοκούτι «σκυλοπασοκάκια»! 
Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση την επόμενη μέρα μπήκε στο γραφείο της κυρίας Ξηρού και κτυπώντας το γραφείο άρχισε να λέει: «μα πας στο διάβολο», « θα σε γα......» , «Θα σε τελειώσω», «Να σηκωθείς τώρα να φύγεις από εδώ μέσα», «τελειώσατε το καταλαβαίνεις, τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο και να θυμάσαι ότι θα σας λιώσω, θα σας τελειώσω και εσένα και τον Πετρόπουλο».
Όμως όπως διέρρευσε από το Σωματείο, για τον νομικό σύμβουλο υπάρχει ήδη και έγγραφη καταγγελία από γυναίκα δικηγόρο (από την άνοιξη του 2014) η οποία εκτός των άλλων έχει σταλεί και στον Δικηγορικό Σύλλογο.
Η οποία επισημαίνει:
«Με μεγάλη λύπη μου αναγκάζομαι να σας απευθύνω την παρούσα προκειμένου να σας αναφέρω την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκα στις 6/3/2014 από συνάδελφο, δικηγόρο και μέλος του Συλλόγου σας, λίγο μετά το πέρας της συνεδρίασης του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και εντός της δικαστικής αιθούσης του δικαστικού μεγάρου Πατρών. Σημειώνω ότι τυγχάνω δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επί 24 συναπτά έτη, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα τύγχανα τέτοιας αντιμετώπισης από συνάδελφό μου στην ίδια τη γενέτειρά μου.
Ειδικότερα, την 6/3/2014 περί ώρα 14.45 ευρισκόμουν εντός της αιθούσης του Α' Τριμελούς Πλημ/κείου Πατρών, ως συνήγορος, εκπροσωπούσα την πολιτική αγωγή του Γ.Ν.Π.Π «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» κατά κατηγορουμένων ιατρών ΕΣΥ για το αδίκημα της έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης εξειδίκευσης στην παιδοακτινολογία, καθώς και ηθικής αυτουργίας σε αυτή, κατά συρροή. Παρόντες ήταν επίσης οι μάρτυρες κατηγορίας και στελέχη του νοσοκομείου (αναφέρει ονόματα).
Μετά την εκφώνηση και την αναβολή της υπόθεσης, και αφού ο καθού δικηγόρος άκουσε ότι εκπροσωπώ το ως άνω νοσοκομείο, μου απηύθυνε το λόγο και άρχισε να με ανακρίνει εάν είμαι δικηγόρος Αθηνών ή Πατρών, εάν πράγματι εκπροσωπώ το ως άνω νοσοκομείο, καθώς και για ποιο λόγο δεν είχε ενημερωθεί για την εκ μέρους μου εκπροσώπηση αυτού, δεδομένου ότι -- όπως μου δήλωσε-- είναι νομικός σύμβουλος της 6ης ΔΥΠΕ. 
Του απήντησα ότι πράγματι εκπροσωπούσα το νοσοκομείο «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ», το οποίο όμως έχει νομική και διοικητική αυτοτέλεια και ο διορισμός δικηγόρων του δεν υπάγεται στην 6η ΔΥΠΕ. 
Τότε ο εν λόγω δικηγόρος μου απάντησε «δεν γνωρίζετε καλά τη νομοθεσία, ελάτε έξω να σας εξηγήσω» . 
Επειδή δεν έδωσα περαιτέρω σημασία στα λεγόμενά του, ο καθού νευρίασε και πριν ακόμα λήξει η συνεδρίαση του δικαστηρίου, κατευθύνθηκε προς τους αντιδίκους του νοσοκομείου και συγκεκριμένα τον κατηγορούμενο, πρώην διευθυντή ακτινολογικού εργαστηρίου, Δ. Νασιόπουλο και το δικηγόρο του και άρχισε να τους συμβουλεύει πώς να αποβάλουν την πολιτική αγωγή του ΓΝΠΠ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» από τη σχετική δίκη, υποβάλλοντας ένσταση σχετικά με την νομική εκπροσώπηση του νοσοκομείου από εμένα.
Στην αντίδρασή μου για την απαράδεκτη ως άνω συμπεριφορά του, -- που ενδεχομένως στοιχειοθετεί και το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου, εφόσον όπως αυτός διατείνεται, είναι νομικός σύμβουλος της 6ης ΔΥΠΕ που εποπτεύει το Καραμανδάνειο, --, έγινε έξαλλος και φώναξε δε εις επήκοον πάντων ότι «Δεν νομιμοποιείσαι να παραστείς για το νοσοκομείο - ΄Αλλαξε ο Διοικητής και δεν θα σε αφήσω να παραστείς ως πολιτική αγωγή του Καραμανδανείου - Και μην νομίζεις ότι επειδή η εντολή που έλαβες από τον πρώην Διοικητή είναι ανέκκλητη, ότι δεν μπορεί να ανακληθεί». 
Σε σχετική δε ερώτησή μου για το που γνωρίζει όλα τα παραπάνω σχετικά με την εντολή που έλαβα, μου απήντησε - σε αντίφαση με τα έως τότε λεγόμενά του - ότι όλα τα έγγραφα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου περνούν, δήθεν, για έλεγχο νομιμότητας από τα χέρια του. 
Στη συνέχεια, άρχισε να εκστομίζει διάφορα υποτιμητικά σχόλια για τους δικηγόρους των Αθηνών που έρχονται στην Πάτρα, πλησιάζοντάς με απειλητική διάθεση. 
Σε επιτακτική δε παρατήρησή μου να μην με πλησιάζει τόσο κοντά και να απομακρυνθεί άμεσα από εμένα, αυτός μου απάντησε ειρωνικά «Μην φοβάστε, δεν με θέλγετε ως γυναίκα..». 
Τη στιγμή εκείνη, παρενέβη ο παρών μάρτυρας, πρώην Διοικητής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, κ. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να ηρεμήσει τον καθού, πλην όμως αυτός συνέχισε την υπαινικτική και προσβλητική συμπεριφορά του προς εμένα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ομιλεί παρουσία «παρασίτων» και ότι «η κυρία φαίνεται ότι δεν έχει ξαναμπεί σε αίθουσα δικαστηρίου...». 
Η συμπεριφορά του δε αυτή προκάλεσε και την επέμβαση και του ετέρου παρόντος ιατρού, Νικόλαου Διαμαντόπουλου, ο οποίος τον επέπληξε για την απρέπειά του, πλην όμως ο καθού αντί να συνέλθει, συνέχισε να επιτίθεται, ανοίγοντας τον προσωπικό του υπολογιστή και απειλώντας ότι θα καταγράψει τα λεγόμενά του μάρτυρα, εκστομίζοντας φράσεις του τύπου «ξαναπέστε το αυτό, για να σας κάνω μήνυση- δεν με ξέρετε καλά εμένα, κλπ.». 
Κατόπιν τούτων, οι πάντες αποχωρήσαμε από την αίθουσα του δικαστηρίου».
Η δικηγόρος ζητά με το έγγραφό της την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου της.
Αναδημοσίευση από Εφημερίδα KOSMOS






Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters