Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ…

Screenshot-4
Viky Charalambous ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΟΕΣ, ΙΕΡΑΤΙΑ, ΜΜΕ.. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ.. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ..

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΝΟΡΧΗΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. 

ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ..
«ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ;


ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ… ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ.

 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ (ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) , ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ..

 
ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ..




http://alfeiospotamos.gr/?p=26690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters