Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ (ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ) δηλώνει: «έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας...» ΒΙΝΤΕΟ!


 
Συνεχίζεται έντονος ο απόηχος της υπόθεσης Σώρρα. Εκτός όμως από τους επικριτές του, εμφανίζονται και δημόσια πρόσωπα που δηλώνουν ότι  «έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας» τουλάχιστον για το θέμα της Τράπεζας της Ανατολής. 
 
Αυτό τουλάχιστον είπε μιλώντας στην τηλεόραση η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά με τους ΑΝΕΛ και προηγουμένως με το ΠΑΣΟΚ. Για τα 600 δις, η κ. Μαρούπα είπε σε ανάλογο κλίμα ότι "πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν αυτά τα λεφτά..."
 
Τις αναφορές αυτές επικαλούνται μάλιστα υποστηρικτές του Σώρρα οι οποίοι τις αναπαράγουν στις σελίδες τους:
 
Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ( Δικηγόρος ) : » … Το πρώτο θέμα που είναι η Τράπεζα της Ανατολής , πρέπει να σας πω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας …» … » … είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά , έχει δίκιο…» … «… έχει μετοχές , να σας πω πως αποδεικνύεται…» … «… ο Σώρρας ή κάποιος ανθρωπός του , δεν είμαι πρόχειρη να σας πω επακριβώς παρουσίασε δύο μετοχές το 2010 και ο κ. Προβόπουλος για λογαριασμό της ΤτΕ υπέγραψε έγγραφο με το οποίο πρόσφερε 1,5 δις για τις δύο αυτές μετοχές , προκειμένου όμως αυτός ο κάτοχος ο οποίος παρουσιαζόταν ως Γάλλος υπήκοος , δεν έπρεπε ποτέ να αναφερθεί στις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής… Κι αυτό έπρεπε να γίνει μέσω Βρεττανικής εταιρείας … το γνωρίζω γιατί παρέστην στο δικαστήριο στην Κω που τα είδα τα χαρτιά μπροστά μου… »
 
 
Την ίδια ώρα εκδηλώνονται όμως και δηκτικές αντιδράσεις για τις δηλώσεις της κ. Μαρούπα αλλά και τους ΑΝΕΛ: 
 
Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος 
Η πρώην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ, δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα που για χάρη της διαλύθηκε η οργάνωση των ΑΝΕΛ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 στη Β' Πειραιά, πριν από λίγα λεπτά στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" και στο Νίκο Ευαγγελάτο ανέλαβε την πολιτική στήριξη του Αρτέμη Σώρρα .

Ας μην σπεύδουν λοιπόν οι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ να καταγγέλουν και να καταχεριάζουν τους οπαδούς του Σώρρα μια και αυτοί με τις πολιτικές τους συνέβαλαν στη δημιουργία τους.
 
 
 
http://www.press-gr.com/2017/01/blog-post_2912.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters