Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή είναι η μυστική διαθήκη των Rothschild που είναι σφραγισμένη με το αίμα τους!!! Παραδέχονται ότι ανήκουν σε ....!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!



Αναγνώστης της ιστοσελίδας μα έστειλε την μυστική διαθήκη Rothschild, είναι σοκαριστικά όσα αναφέρονται ....

Ενδεικτικά αποσπάσματα παραθέτουμε παρακάτω:

Ο κ Rothschild λέει ...:

Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που μιλάει....

Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση  της επιστήμης μας και της τεχνολογίας μας  με λεπτούς τρόπους, ώστε ποτέ δεν θα δουν τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές στην γήρανση και καταπραϋντικά σε τροφή και νερό, επίσης στον αέρα. Θα υπάρχουν καλυμμένα δηλητήρια παντού.
Τα μαλακά μέταλλα θα τους αναγκάσει να χάσουν τα μυαλά τους. Θα τους υποσχόμαστε να βρεθεί  μια θεραπεία στα πολλά μέτωπα μας, αλλά εμείς θα τους ταΐζουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα και τα στόματά τους, θα καταστρέψουν τα μυαλά τους και το αναπαραγωγικό σύστημα....

Τα δηλητήρια θα κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και  φορούν....

....

Εμείς θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκούμε πλήρη έλεγχο πάνω τους. Εμείς θα τους εξαπατήσουμε σε αποδοχή  νόμων που θα τους κλέψουν και την λίγη ελευθερία που θα έχουν. 
Θα καθιερωθεί ένα σύστημα χρημάτων που θα τους φυλακίσει για πάντα, διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους στο χρέος....

Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα ενημέρωσης  για τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών και τα συναισθήματα τους υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκωθούν εναντίον μας εμείς θα τους συντρίψουμε όπως τα έντομα, γιατί είναι λιγότεροι από αυτό. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν τίποτα γιατί δεν θα έχουν όπλα. Εμείς θα έχουμε προσλάβει κάποιους από τους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας, εμείς θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι σαν εμάς. Οι προσλήψεις θα ονομάζονται "μυημένοι" και θα πρέπει να κατηχηθούν και  να πιστεύουν σε ψευδείς τελετουργίες προς υψηλότερες σφαίρες. Μέλη αυτών των ομάδων θα νομίζουν ότι είναι ένα με μας, αλλά ποτέ δεν ξέρουν την αλήθεια. Ποτέ δεν πρέπει να μάθουν αυτή την αλήθεια, γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον μας. Για το έργο τους, θα ανταμειφθούν με γήινα πράγματα και με μεγάλους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και να ενωθούν μαζί μας...

Όταν ο στόχος μας επιτυγχάνεται μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους θα είναι δεσμευμένα από τις πεποιθήσεις τους, τις πεποιθήσεις που εμείς έχουμε καθιερώσει  πριν αμνημονεύτων χρόνων.....

Αυτό είναι η μυστική διαθήκη μας με την οποία θα ζήσουμε το παρόν και το μέλλον της ζωής μας, για αυτή την πραγματικότητα θα υπερβούν πολλές γενιές και διάρκειας ζωής. 

Αυτή είναι η διαθήκη μας, που είναι σφραγισμένη από το αίμα, το αίμα μας. 

Εμείς και  αυτοί.....

http://www.iokh.gr/2016/12/ayth-einai-h-mystikh-diathikh-ton-rothschild.html#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters