Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Oργή στη Μόσχα από την ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης – Στο παρά 5 αποφεύχθηκε διπλωματικό επεισόδιο


Φανατικοί υποστηρικτές του FSA στην Θεσσαλονίκη έκαψαν την ρωσική σημαία και φώναζαν συνθήματα κατά του Β. Πούτιν

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στη Μόσχα οι εικόνες από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με μουσουλμάνους οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες», αλλά είναι βέβαιο πως πρόκειται για υποστηρικτές του FSA και του ISIS να ποδοπατούν την σημαία της Ρωσίας και να φωνάζουν ταυτόχρονα συνθήματα κατά του Β. Πούτιν.

Οι διαδηλωτές ύψωσαν πανό, φωτογραφίες από τα βομβαρδισμένα κτίρια της συριακής πόλης και σχημάτισαν με κεριά τις λέξεις «Aleppo» (Χαλέπι) και «war crimes» (εγκλήματα πολέμου). Υπονοώντας την Ρωσια.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη συγκέντρωση, όπου η κυβέρνηση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια φέρουν μεγάλη ευθύνη.

Σίγουρα η συγκεκριμένη πορεία θα πλήξει τις ελληνορωσικές σχέσεις, καθώς την στιγμή που η Μόσχα απελευθερώνει την Συρία από τα τρομοκρατικά στοιχεία, στην Ελλάδα ισλαμιστές διαμαρτύρονται κατά της Ρωσίας και του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Οι Αρμόδιες Αρχές ήταν ενήμερες για την συγκέντρωση και θα έπρεπε να είχα πράξει τα δέοντα.

Οι εικόνες και το όλο κλίμα έχει μεταφερθεί από τους αρμόδιους στο Κρεμλίνο και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η Μόσχα μετά από αυτές τις ντροπιαστικές σκηνές.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ρωσικών στόχψν στην Ελλάδα από ισλαμιστές.

Οι ορδές των μισθοδόρων του ISIS και του FSA που βρίσκονται στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν ένα είδος εκδίκησης από τη Μόσχα, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξοντώσει κυριολεκτικά τους τρομοκράτες στη μάχη της Συρίας.

Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να γίνει και σε αγαστή συνεργασία τζιχαντιστών, με τα δίκτυα της MIT που έχουν απλωθεί στην Ελλάδα, με σκοπό να πλήξουν οικονμικά την χώρα μας, καθώς μην ξεχνάμε πως εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες κατακλύζουν την χώρα μας και τυχός χτυπήματα θα εμπόδιζαν την κάθοδο των Ρώσων στην Ελλάδα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters