Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Fulford: Νεκροί ή υπό περιορισμό οι N.Rothschild και D.Rockefeller

ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
Οι Κλίντον, ο Μπους, ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν και πολλά άλλα στελέχη της κλίκας είναι υπό κατ ‘οίκον περιορισμό και αναμένεται να προσαχθούν σε δίκες για εγκλήματα πολέμου.
Ένα από τα ανώτατα στελέχη της κλίκας που βρισκόταν πίσω από τις θηριωδίες στη Συρία και αλλού, ο επίσκοπος Javier Echevaria, ο επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης Opus Dei του Βατικανού, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά που προσπάθησε να αποτρέψει την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ. Το Βατικανό ισχυρίζεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.
Τρεις ανεξάρτητες πηγές, αναφέρουν ότι ο David Rockefeller και ο Nathaniel Rothschild, οι αντίστοιχοι ηγέτες της γραμμής αίματος των οικογενειών αυτών στις ΗΠΑ και την ΕΕ, σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχουν όμως μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί οι θάνατοι αυτοί είτε από την οικογένεια Ροκφέλερ είτε από την οικογένεια των Rothschild.

Ένας από τους λόγους που η κλίκα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, είναι η δημοσιοποίηση του ενημερωμένου καταλόγου των μελών της Επιτροπής των 300, της μυστικής κυβέρνησης της Δύσης.
Παρά το ότι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζονταν σε σενάρια τρόμου και πολέμους για να ελέγχουν τον πλανήτη, τελικά φάνηκαν ανίκανοι στην διαχείριση της εξουσίας τους προκαλώντας μαζική λαϊκή εξέγερση εναντίον τους.
http://www.diadrastika.com/2016/12/fulford-nekri-ypo-periorismo-rothschild-rockefeller.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters