Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! ΒΙΝΤΕΟ

( VIDEO ) ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)! ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 135 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!! ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ . ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ !



Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/akoyste-ta-panta-einai-kataschemena-stin-ellada-akoma-kai-to-spiti-soy-kai-as-min-chrostas-poythena/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters