Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ






















ΤΟΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ  ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ   ΕΛΛΗΝΑ  ΕΘΝΙΚΟ

Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης. 
Η αγιογραφία του τα λέει όλα. 
Εμφανίζεται να σκοτώνει ΕΛΛΗΝΑ. 
Άξιος ο «μισθός» του από την Εκκλησία και το φωτοστέφανο που του φορά, πόσο μάλλον όταν αυτός που σκοτώνει, «ομοιάζει» και με Εθνικό. 
Αν και δεν χρειάζεται βέβαια μια αγιογραφία, για να καταλάβει κάποιος, πως ο Ρωμαίος Δημήτριος, σαν στρατιωτικός, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είχε βάψει τα χέρια του και το σπαθί του με αίμα. 
Αξίζει φυσικά να επισημανθεί, ότι ο Άγιος Δημήτριος αναφέρεται με το συνοδευτικό «Μυροβλύτης», επειδή ο τάφος του ευωδιάζει. Το ότι το «άγιο μύρο» δεν εκλύεται από τον τάφο του Αγίου Δημητρίου, αλλά ρέει τεχνηέντως μέσω αγωγού στο μνήμα του, είναι φυσικά μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια ...;  
Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Άγιος Δημήτριος θεωρήθηκε καταλληλότερος   ως έμβλημα, ακόμα κι από τον Αριστοτέλη, του οποίου το όνομα φέρει. 
Ελλάς το μεγαλείο σου ...;
Ο Δημητρακης έγινε "άγιος" από τους ιουδαιοχριστιανους γιατί κατά την χριστιανική  μυθολογία βοήθησε τον χριστιανό Νέστορα να νικήσει σε αγώνα..πάλης  τον Έλληνα Λυαιο!! 
Ο ανθελληνισμός  των εβραιοχριστιανων στο μεγαλείο του!! 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ 'Η ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ;;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;;;;

Γιατί η Ελληνική Θρησκεία πρέπει να αναγνωριστεί από το Ελλαδικό κράτος και με ποιο νόμο άλλαξαν το Θρήσκευμα των Ελλήνων;;

Πότε οι Έλληνες αποκήρυξαν την Ελληνική Θρησκεία με ποιο διάταγμα και από ποιους επιβλήθηκε  ο Χριστιανισμός στους Έλληνες;;

Πότε επέλεξαν ελεύθερα οι Έλληνες την νέα θρησκεία;;

Πως νομιμοποιείται ο Χριστιανισμός όταν αυτός επιβλήθηκε με διάταγμα των Βυζαντινών κατακτητών;;

Με ποιο σκεπτικό  το  σημερινό κράτος θεωρεί την Θρησκεία αυτών που ίδρυσαν το Ελληνικό κράτος μη αναγνώρισιμη;;

Οταν δεν αναγνωρίζουν το Θρήσκευμα των Ελλήνων προγόνων μας, την Θρησκεία του Σωκράτη του Πλάτωνα του Πυθαγόρα του Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν αναγνωρίζουν την ιστορία της  το ένδοξο παρελθόν της τον πολιτισμό της και την ίδια την Ελλάδα!! 

Ζητούνται απαντήσεις οι Έλληνες διώκονται μέσα στην ίδια τους την  πατρίδα.

ΠΗΓΗ Ηλεκρονικό Ταχυδρομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters