Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Γέννεση από τον Θεό Ερμή, 22.000 π.Χ.

Οι Ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 100.000 π.Χ.
«Στην αρχή ήταν το χάος και μόνο το πνεύμα του θεού επλανάτο πάνω από την ύλη. Αρχή των όντων ο Θεός και νους και φύση και ύλη και όλα αυτά με σοφία σε δείξη όλων… πρώτος πάντων ο Θεός ο ένας ο μοναδικός, ο δημιουργός, ο αιώνιος, ο αγέννητος… και έγιναν θηρία και τετράποδα και ερπετά και ένυδρα και πτηνά… και παντός είδους χλόη… και είπε ο Θεός αυξάνεσθε και πληθύνεσθε (Θεός Ερμής 22.000 π.Χ.)».
ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΝΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Ο Δίας έδωσε εντολή στον Προμηθέα να πλάσει τον άνθρωπο από νερό και χώμα, αυτό λέγει και η βίβλος, ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ. (ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ;)
Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ :
«Οι θεοί και οι άνθρωποι έχουν κοινή καταγωγή.
Στην αρχή οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους θεούς
μετά όμως οι θεοί απομάκρυναν τους ανθρώπους λόγω ασεβείας και αυθαδείας τους.
Όλοι οι άνθρωποι δεν κατάγονται από τους θεούς, αλλά και από τους γιους των θεών που γεννήθηκαν στη γη.»
Το ίδιο επιχειρεί να μας πει και η βίβλος σχετικά με τους γιους των θεών.
Τα παραπάνω φανερώνουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι αυτοφυής στην γη αλλά ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με θεία βούληση, είναι το ιερό σκεύος που μαρτυρεί την ύπαρξη του παντοδυνάμου όντος που λέγεται θεός, ο οποίος τον έφερε στην γη για να φανερώσει το μεγαλείο του.
Ο εγκέφαλος του ανθρώπου δεν μοιάζει με κανενός άλλου όντος.
Σε σύγκριση με το βάρος του ανθρωπίνου σώματος είναι πολύ βαρύς και ενώ για τα όντα της γης έχει αποκατασταθεί η αλυσίδα συνέχειας της εξέλιξής τους, το ίδιο δεν συμβαίνει με τον άνθρωπο, που συνεχίζει να αποτελεί αίνιγμα για τους επιστήμονες η όλη πορεία του μέσα στον χρόνο.
Η εξελικτική πορεία του ανθρώπου είναι περίεργη και μυστηριώδης σε αντίθεση με τ’ άλλα όντα του πλανήτη γη. Δεν υπάρχει συνέχεια στην εξέλιξή του αλλά και η αιφνιδιαστική έκρηξη ευφυΐας του, μας δείχνει την τροχιά προελεύσεώς του στην γη.
Οι θεοί άποικοι της γης, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ Τ ΑΣΤΡΑ, απεσταλμένοι της θεϊκής κοινωνίας των ουρανών, ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ να μεταφέρουν την θεϊκή πνοή της ζωής στην άκρη του γαλαξία μας, που βρίσκεται το ηλιακό μας σύστημα.
Η γη εποικίστηκε από διαφορετικές γαλαξιακές κοινωνίες γι’ αυτό πολλές φορές μετατράπηκε σε πεδίο κοσμικών συγκρούσεων μεταξύ των εποικιστών θεών, γεγονότα που παρέμειναν ανεξίτηλα στις αφηγήσεις των λαών μέχρι σήμερα.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ λόγω του πολιτισμού τους και των απεριόριστων δυνατοτήτων τους, απολάμβαναν στην αρχαία Ελλάδα τιμών και σεβασμού,
ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ-
ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ-
ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ-
ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Σ’ ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, οι Έλληνες κατασκεύασαν κατοικίες θεών (ναούς) για να μένουν όταν κατέβαιναν από τον Ουρανό, μνήμες που παρέμειναν αναλλοίωτες στη φθορά του χρόνου.
Ο ΗΣΙΟΔΟΣ τον 8ον π.Χ. αιώνα ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ- αναφέρει το γενεαλογικό δένδρο των Ελλήνων θεών, οι οποίοι με τα θεϊκά πλοία, έφεραν τον πολιτισμό και τις παραδείσιες εποχές πρώτα στην Ελλάδα και μετά σ’ όλη την γη.
Είναι αυτοί που δημιούργησαν το θνητό γένος των ανθρώπων και  χρησιμοποίησαν σαν ενδιάμεσους σταθμούς το φεγγάρι, τον πλανήτη Άρη
και δορυφόρους του Δία και του Κρόνου.
ΠΗΓΗ: ΒΙΒΛΙΑ Κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗGrigoris Makrinitsas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters