Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ βάζει Έλληνα στο τιμόνι για άγρια κόντρα με την Ατζέντα 21

Ο Τραμπ βάζει Έλληνα στο τιμόνι για να τα βάλει με την Ατζέντα 21

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν εμφανίστηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο της Dow Chemical Δρ. Αντριου Λιβέρη και ανακοίνωσε...

ότι θα του αναθέσει την προεδρία του Bιομηχανικού Συμβουλίου (Manufacturing Council).

Αυτό έγραψε η αμερικανική Wall Street Journal!
Εν ολίγοις, Έλληνας θα ηγηθεί του Συμβουλίου Βιομηχανίας, προκειμένου να φέρει πίσω τις βιομηχανίες, τις οποίες έδιωξε η Ατζέντα 21 από τις ΗΠΑ και τις πήγε στην Ασία.

Το Βιομηχανικό Συμβούλιο είναι ιδιωτικού δικαίου οργανισμός ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου παρά τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ.
Ο Ανδρέας Λιβέρης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ενός παγκόσμιου κολοσσού, της εταιρείας Dow Chemical Co.
Η Dow Chemical είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στα σημεία τομής της φυσικής, των υλικών, των πολυμερών και βιολογικών επιστημών με ετήσιες πωλήσεις το 2014 άνω των 58 δις δολάρια!!!

Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου το 1954 στο Ντάργουιν της Αυστραλίας και είναι ελληνικής καταγωγής, καθώς ο παππούς του μετανάστευσε από την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Καστελόριζο στην Αυστραλία το 1915.

«Είμαι ένας υπερήφανος Έλληνας. Παρότι δεν γεννήθηκα στις όχθες του Αιγαίου ή στις ακτές της Μεσογείου, προέρχομαι από μία χώρα που απολαμβάνει τις παραλίες, την Αυστραλία. Υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες σαν και εμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, που γεννήθηκαν στο εξωτερικό αλλά αγαπούν και συνδέονται με τη πατρίδα τους. Μεγαλώσαμε ακούγοντας ιστορίες από τους γονείς και τους παππούδες μας για την ελληνική ιστορία. Δεν έχει σημασία λοιπόν η προφορά μας ή το που κατοικούμε τώρα καθώς αισθανόμαστε έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Ελλάδα», αναφέρει σύμφωνα με το ellines.com!

Ο Λιβέρης έχει ονομαστεί ως ο «Νο 1 παίκτης» στις παγκόσμιες αγορές χημικών τρεις φορές, το 2010, το 2012 και το 2013 από το περιοδικό ICIS Chemical Business.

Το ελληνικό δαιμόνιο καλείται να βγάλει και πάλι το φίδι από την τρύπα.
στις 21:27  

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/12/21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters