Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ME TON ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΛΑ. B.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & A.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 6/11/2900 (ηχητικό)


EΣΥ TV–06-11-2016 AΠO ΡΆΔΙΟ ΣΎΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑΣ !!! ME TON ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΛΑ—ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ Δ. ΣΟΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΜΙΚΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑPXHΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩN ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

Κωστας Μπαρλας ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ, ΑΠΟΛΑΥΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΝΟΜΙΚΟΙ= ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. ΜΗΝ ΣΥΝΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΥΛΟ? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?



 

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!


 
http://alfeiospotamos.gr/?p=25905

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters