Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η Cabal δέχεται επίθεση – Συλλήψεις έχουν ξεκινήσει

πυρκαγια

Γιώργος Βουδούρης

ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ – ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Στις 16 Νοεμβρίου ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο αναδύθηκε στο YouTube. Αυτό το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι του Gary Larrabee. Ο κ Larrabee είναι ένας εκδότης εναλλακτικών ειδήσεων πάνω στα παγκόσμια γεγονότα και στις εξελίξεις που σχετίζονται με τις προσπάθειες για την παγκόσμια απελευθέρωση.

Περισσότερα για τον . Gary Larrabee εδώ : http://allnewspipeline.com/Independent_Media_YouTuber_Threatened.php

Το θέμα του βίντεο σχετίζεται με αυτό που πολλοί από εμάς έχουν παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή χρόνια τώρα. Αφορά στην ομάδα που είναι γνωστή ως Cabal. Η Cabal είναι μια ομάδα διεφθαρμένων τραπεζιτών, συνεργαζόμενων ηγετών, και ισχυρών χρηματιστών οι οποίοι έχουν χειραγωγήσει τις οικονομίες και τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο προς ίδιον όφελος και εις βάρος των απλών ανθρώπων.

http://discerningthemystery2000plus.blogspot.gr/2016/07/wisdom-teachings-with-david-wilcock.html

Αυτοί οι εγκληματίες έχουν καταπατήσει πολλούς νόμους αλλά ουδέποτε έχουν διωχθεί. Έχουν διαπράξει ανείπωτες αδικίες κατά της ανθρωπότητας, θεωρώντας πως είναι οι μόνοι άνθρωποι επάνω στην Γη που δικαιούνται να ευημερούν. Αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι «βασιλείς» έχουν διαφύγει της δικαιοσύνης για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό όμως κατά τα φαινόμενα θ’ αλλάξει σύντομα.

Για όσους παρακολουθούν τη σειρά Cosmic Disclosure (Κοσμική Αποκάλυψη), η πληροφορία για πιθανή επίθεση στην Καμπάλ, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Corey Goode γνωστός πληροφοριοδότης σχετικά με τη δραστηριότητα της Καμπάλ και του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, πρόσφατα ανέφερε πως είχε λάβει σαφείς οδηγίες να μην αποκαλύψει κάποια επερχόμενα γεγονότα. Ιδού ένα απόσπασμα από τη συζήτηση στο «Κοσμική Αποκάλυψη» από το σάιτ Sphere-Being Alliance.

David: Λοιπόν λέτε πως νιώθετε πως δεν ενημερώνεστε πλέον

Corey: Ναι…

David: Βρίσκεστε λοιπόν στο σκοτάδι…

Corey: Έφτασε κάποια στιγμή όπου πολλοί άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμουν, άρχισαν να αποσύρονται και να ενεργούν από μόνοι τους. Ολοένα και περισσότερο ένιωθα απομονωμένος κι ένιωσα την ανάγκη να στραφώ στον Gonzales και να του πω: «Άκου, χρειάζομαι περισσότερη πληροφόρηση. Τι πρέπει να κάνω για να την έχω;» Και η απάντηση μου δόθηκε…πριν να δώσω οποιαδήποτε πληροφορία, έπρεπε να εγκρίνεται από αυτούς. Δεν υποψιάστηκα καν πως επρόκειτο να ετοιμάσουν προς δημοσιοποίηση το 35% από αυτά που εγώ ήθελα να μείνουν εκτός.

David: Λοιπόν, πώς λειτουργεί όλο αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο οποίο θα στέλνετε όλα αυτά τα πράγματα τώρα, ή…

Corey: Ναι, εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ σε αυτό.

David: Εντάξει. Λοιπόν, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας μου έχετε ουσιαστικά πει πως δεν είστε εξουσιοδοτημένος να μου πείτε τι πραγματικά συμβαίνει αλλά επίσης μου έχετε πει, πως αν μπορούσατε να το κάνετε, θα ήταν κάτι που θα μου άρεσε πολύ. Έτσι, δεδομένων των γεγονότων που φαίνονται να συμβαίνουν- δεν γνωρίζω κατά πόσον είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτά- μάλλον, κατά τη διάρκεια αυτής της βιντεοσκόπησης, κάποιες πολύ ευαίσθητες επιχειρήσεις πρόκειται να λάβουν χώρα, των οποίων το αποτέλεσμα θα αρέσει σε κάτι τύπους σαν και μένα που ασχολούμαστε με το θέμα επί μακρόν, αλλά όλο αυτό είναι τόσο κρίσιμο που καθίσταται απαγορευτική η αποκάλυψή του προκειμένου να μην διαταραχθεί η έκβασή του.

Corey: Ακριβώς.

David: Είναι προφανές, πως οδηγούμαστε σε κάποιο μεγάλο γεγονός.

Corey: Ναι, είναι μερικά διαφορετικά γεγονότα που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.,

David: Αν μπορούσατε να μας δώσετε λίγα περισσότερα στοιχεία πάντα στα πλαίσια της εξουσιοδότησης που έχετε να μιλήσετε σχετικά με το αν υπάρχει κάτι που θα έκανε το κοινό που μας παρακολουθεί ευτυχισμένο; Και τι μορφή θα είχε αυτή η ευτυχία;

Corey: Το κομμάτι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, δεν είναι αυτό που θα έκανε τον κόσμο ευτυχισμένο.

Αυτό που μπορώ να μοιραστώ είναι, πως ο Gonzales μου ανέφερε, πως πολλά από αυτά τα Γήινα μυστικά συνδικάτα και η Γήινη Συμμαχία έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στις διαπραγματεύσεις τους. Έχουν παρθεί πολλές αποφάσεις. Τώρα εργάζονται πάνω στις τελικές λεπτομέρειες.

Έτσι όταν αυτό καταλήξει κάπου σχετικά με το χρηματοπιστωτικό σύστημα και βγει στο φως πολλή αλήθεια, ναι, μπορώ να πω πως είμαι αισιόδοξος μετά απ’ ότι έχω μάθει.

http://www.spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-discosure-the-banished-from-inner-earth.html

Για την ώρα, ο Goode δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε, αποκάλυψε το γεγονός πως οι πληροφορίες ήταν πολύ ευαίσθητες και πιθανόν είχαν να κάνουν με την επιχειρησιακή ασφάλεια. Μολονότι κάποιοι απογοητεύτηκαν ή ένιωσαν καχύποπτοι σχετικά με τα κίνητρα του Corey Goode, οφείλουμε να τονίσουμε, πως η βιωσιμότητα της επιχειρησιακής ασφάλειας είναι ένα μείζον συστατικό των επιτυχημένων επιχειρήσεων. Γεγονός είναι, πως είναι αδύνατον να ενημερώνεται το ευρύ κοινό για τα μελλοντικά σχέδια χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ανατροπής των επιδιωκόμενων στόχων σχετικά με τις επιθετικές κινήσεις. Εάν η Καμπάλ δέχεται αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή επίθεση, το στοιχείο του αιφνιδιασμού αποτελεί σημαντικό συστατικό τέτοιων επιχειρήσεων (μολονότι αυτή την στιγμή οι επιχειρήσεις φέρονται να είναι σε πλήρη εξέλιξη). Επίσης θα πρέπει να είναι αναμενόμενο, πως τα μέσα ενημέρωσης θα αποφύγουν να προβάλουν το θέμα μέχρι να αποφασιστεί πως ο κόσμος είναι έτοιμος να μάθει όλη την αλήθεια για το θέμα.

http://edition.cnn.com/2016/11/12/us/southern-wildfires/

http://gizmodo.com/the-southeast-is-on-fire-1789043891

http://wildfiretoday.com/tag/south-carolina/

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι φωτιές οφείλονται σε ανθρώπους που έκαιγαν τα σκουπίδια τους. Όμως το ενδιαφέρον βίντεο, αλλιώς μας τα λέει…

Ο Kent Dunn έχει την άδεια να μας δώσει πληροφορίες



http://discerningthemystery2000plus.blogspot.gr/2016/10/the-pitfalls-of-partial-disclosure.html

Όπως και αν έχει η κατάσταση, είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα από μας να διακρίνει την πραγματική του φύση. Είναι επίσης δικό μας καθήκον να απαιτήσουμε και να εργαστούμε προς την αληθινή, διαρκή και θετική αλλαγή. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τον κόσμο που θέλουμε να δούμε. Με αυτό κατά νου, ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι η θετική αλλαγή και οι αποκαλύψεις αυτών των γεγονότων θα ολοκληρωθούν.

ΠΗΓΗ: http://discerningthemystery2000plus.blogspsyot.gr/2016/11/breaking-underground-bases-reported-to.html

Μτφρ: Άρτεμις –

μέσω thesecretrealtruth

http://www.diadrastika.com/2016/11/cabal-dechete-epithesi-syllipsis-echoun-xekinisi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters