Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Οι Ολύμπιοι Επιστρέφουν ν΄ Αποτινάξουν τον Ζυγό των Αποστατών

Ελλάδα


H ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΘΕΙ

-Η παρακμη μας συνεχιζεται, η υποταγη μας μεγαλωνει και η ελπιδα στους νεους εφιαλτες που καταστρεψαν στο παρελθον, απομακρυνει καθε σκεψη για εξεγερση και αντισταση ???

-Ραγιαδες δουλοι Ελληνες για αιωνες,μα ανατελει μια νεα εποχη,ολα αλλαζουν, οι ανθρωποι αναθεωρουν τα ψεμματα 2000 χρονων που οι παγκοσμιοι σιωνιστες επεβαλαν στην ανθρωποτητα, λιγοι στην αρχη, μα οσο περνα ο καιρος γινονται περισσοτεροι και αρχιζουν να αντιλαμβανονται την νεα πραγματικοτητα.


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :


-Ηρθε η στιγμη να αλλαξει νοοτροπια το ανθρωπινο γενος, για να μπορεσει να ενταχθει στις ουρανιες κοινωνιες.

-Πλησιαζει η στιγμη της μεγαλης προκλησης για την ανθρωποτητα.

-Οι νεες συνθηκες ζωης θα πρεπει να αποτελεσουν την υποδειγματικη απαρχη της νεας Εποχης του Υδροχοου.

-Ειναι η στιγμη οπου ενα παγκοσμιο γεγονος πρεπει να γινει με πολυ μεγαλο ενθουσιασμο……..

-Η επιστροφη των Ολυμπιων Διος, των προγονων μας, των μαχητων του Φωτος, που θα επιβαλλουν την αμεση απομακρυνση των αποστατων και την εξαλειψη της ανθρωπινης δυστυχιας τοσων αιωνων.

-Η χαρα της επιστροφης των Ολυμπιων θα σας κανει να ξεχασετε ολες τις δοκιμασιες του παρελθοντος και να επιδοθειτε στην ανασυγκροτηση της ζωης σας,της κοινωνιας σας και τον σωστο σχεδιασμο του μελλοντος σας.!!!

Fileas Fong

 http://www.diadrastika.com/2016/11/olympioi-epistrefoun-apotinaxoun-zygo-apostaton.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters