Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η σκοτεινή πρόβλεψη της τυφλής Βουλγάρας μάντισσας: Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι Αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος!

Even with the misses, Baba Vanga had many believers 
Που σημαίνει πως αν αποδειχτεί ακριβής, ο Τραμπ δεν θα προλάβει να μπει στον Λευκό Οίκο, διότι πιθανότατα κάτι καταστροφικό θα συμβεί!
Η Vangelia Pandeva Dimitrova γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1911, ήταν ασθενική κατά την γέννηση της και δεν αναμενόταν να επιβιώσει. Ωστόσο ανάρρωσε και από παιδί είχε τις ικανότητες του θεραπευτή. Στα δώδεκα της ύστερα από έναν τυφώνα, έχασε την όραση της και έζησε εντελώς τυφλή μέχρι τον θάνατο της το 1996.
Η Baba Vanga - έτσι την αποκαλούν στην Βουλγαρία - υποστήριξε ότι απέκτησε τις υπερφυσικές ικανότητες της από τα λεγόμενα "αόρατα πλάσματα", που την ενημέρωναν για τους άλλους ανθρώπους και το μέλλον τους. Έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως πηγή πληροφοριών σχετικά με την τύχη αγαπημένων προσώπων σε μάχες ή εμπόλεμες ζώνες. Όντας αναλφάβητη, οι προφητείες της σχετικά με τα παγκόσμια γεγονότα γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν από άλλους.
Παρά τις αστοχίες της, η Baba Vanga έχει πολλούς πιστούς διότι οι μέχρι τώρα προβλέψεις της είναι κατά 85% ακριβείς. Ανάμεσα στα πολλά γεγονότα που πιστεύεται ότι προέβλεψε σωστά είναι οι επιθέσεις της 11/9 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο σεισμός και το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό το 2004, η πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα και η εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα. Η πρόβλεψη της για ένα "μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο" το 2016 έχει κάνει τους πιστούς της - αλλά ακόμα και τους μη πιστούς της - να ανησυχούν.

black and white baba-vanga
Εκτός από τα πιο πάνω, η Baba Vanga προέβλεψε σωστά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, την καταστροφή του Τσερνομπίλ, την ημέρα του θανάτου του Στάλιν, τη βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου "Κουρσκ" και την νίκη του Βούλγαρου σκακιστή Βέσελιν Τοπάλοφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σκακιού από τη FIDE το 2005.
Baba Vanga was wrong about a World War III in 2010 
Οι αστοχίες της Baba Vanga περιλαμβάνουν την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου το 2010. Στις προβλέψεις της αναφέρεται στην Αραβική Άνοιξη και στην άνοδο της ISIL, καθώς και στη σύγκρουση στη Συρία όπου "οι μουσουλμάνοι θα εξαπολύσουν χημικό πόλεμο εναντίον των Ευρωπαίων". Είδε μια εισβολή στην Ευρώπη από μουσουλμάνους εξτρεμιστές το 2016, που θα μπορούσε να προκαλέσει "ερημιά σχεδόν σε όλη την ήπειρο και κάθε μορφή ζωής θα πάψει να υπάρχει". Προέβλεψε ότι το τέλος θα συμβεί το 2043 με τη δημιουργία ενός χαλιφάτου που θα εδρεύει στη Ρώμη.
Οι μελλοντικές προβλέψεις της Baba Vanga περιλαμβάνουν την πρώτη επανδρωμένη πτήση στον Άρη το 2028, την δημιουργία τεχνητών αστέρων το 2100, οι άνθρωποι θα γίνουν ανδροειδή το 2111 και η Ουγγαρία θα κάνει την πρώτη επικοινωνία με εξωγήινους το 2125. Οι άνθρωποι το 5079 θα αφήσουν αυτό το σύμπαν και θα ψάξουν για κάποιο άλλο!
 

 
Λίγο πριν από το θάνατό της το 1996, η Baba Vanga είπε ότι ένα 10χρονο κορίτσι που ζει τυφλό στη Γαλλία θα κληρονομήσει το δώρο της. Ίσως θα έπρεπε όμως να το εντοπίσει πρώτα..
 Nicos Kastanias + mysteriousuniverse

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters