Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

«…ΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ»

 
Πλουτάρχου - Ηθικά «Περί της Αλεξάνδρου τύχης ή αρετής» 

Λόγος Β΄ 9.1-5 Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ Ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος, πέραν των γνωστών ασιατικών λαών, τους οποίους επιτυχώς αντιμετώπισεν ή έπεισε να αποδεχθούν την εκπολιτιστικήν του προσπάθειαν, ήλθε σε πολεμικήν αντιπαράθεσιν και με λαούς ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ! Αυτό δεν αποτελεί δοξασίαν!
Είναι μία πραγματικότης, η οποία μαρτυρείται και από τις Αρχαίες πηγές.

Συγκεκριμένα ο ιστορικός μας και ηθικολόγος Πλούταρχος, ο οποίος διετέλεσεν και διά βίου ιερέας των Δελφών, στο έργον του «Περί της Αλεξάνδρου τύχης ή αρετής», αναφέρει λιτά αλλά εύστοχα και χωρίς περιθώρια παρερμηνείας τα ακόλουθα:

«…..Καί βάθεσι χιόνων κατακεχωσμένα έθνη και ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΟ ΓΗΝ ΕΝΔΕΔΥΚΥΪΑΣ ΔΙΩΡΥΞΕ, καί θάλασσαν μαχομένην έπλευσε, καί θίνας ανύδρους τας Γεδρωσίων καί Αραχωσίων οδεύων εν θαλάττη πρότερον ή εν γή φυτόν είδεν….»

«¨….Κι ακόμη επέρασεν και ήλθε σε λαούς που ζούσαν χωμένοι στο χιόνι και ΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ, και σε θάλασσες τρικυμιώδεις έπλευσεν και θίνες άνυδρες στις χώρες των Γεδρωσίων και των Αραχωσίων όδευσεν, προτού δει φυτόν, όχι στην γην, αλλά στην θάλασσαν…»
(Πλουτάρχου: Ηθικά «Περί της Αλεξάνδρου τύχης ή αρετής» Λόγος Β΄ 9.1-5)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ (ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

http://enneaetifotos.blogspot.gr/2016/10/blog-post_0.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters