Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ επανΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ – ΕΙΝΑΙ οι ΘΕΟΙ ΚΟΝΤΑ; (video)

Το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Κάτι πολύ παράξενο φαίνεται πως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και όλοι αρχίζουν σιγά-σιγά να ψιθυρίζουν για την επιστροφή των θεών σύμφωνα με διάφορες προφητείες και ειδικότερα των Χόπι…

Τον Μάιο του 2016, ένα μυστηριώδες άστρο ή πλανήτης είχε εμφανιστεί στους ουρανούς της Αριζόνας, της Ισπανίας και της Αγγλίας. Μαρτυρίες και φωτογραφίες από την θέαση, υπήρξαν πολλές.

Επίσης, το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, το παράξενο «μπλε αντικείμενο» έγινε ορατό και στις περιοχές Manchester και Liverpool στις 3 Μαίου, αλλά και την επομένη στο Coventry, από την May Hall στην προσπάθειά της να «αποθανατίσει» γραμμές αεροψεκασμών-chemtrails.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες:
Το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ



Πρόσφατα, την 1η Αυγούστου ο Mathew Rogers, καθώς βιντεοσκοπούσε τον Ήλιο, στο Lincolnshire της Βρετανίας, πρόσεξε αυτό που είδαν και οι προηγούμενοι. Κάποιο λένε ότι μπορεί να είναι ο Νιμπίρου.

Δείτε το video:

 
Μπορεί, όλες αυτές οι αναφορές περί του μυστηριώδους «μπλε αντικειμένου» στον ουρανό να αποτελούν την ίδια σύμπτωση: «λάμψεις» ή σφάλμα του φακού;

Ή μήπως πραγματικά βρισκόμαστε στην θέαση του Μπλε Αστεριού Kachina, όπως το αποκαλούν οι Χόπι;

Και μήπως αυτό σημαίνει ότι ο καιρός των θεών και των καθαρμών είναι πάρα πολύ κοντά;

Σύμφωνα με την προφητεία των Χόπι, όταν το Blue Star Kachina κάνει την εμφάνισή του, τότε το «μέλλον του Πέμπτου Κόσμου» έχει ήδη αρχίσει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον μέσα από τα μάτια των προφητών Χόπι. Οι Χόπι είχαν «οδηγίες» να μιλήσουν περί του «Μεγάλου Καθαρμού», όταν η ανθρωπότητα ήταν πολιτισμένη, αλλά έτεινε να γίνει απρόσεκτη και να οδηγηθεί στην αυτοκαταστροφή.

Είπαν ότι, στην πορεία, ο ανεπτυγμένος κόσμος θα έχει ορισμένα προβλήματα. Οι άνθρωποι θα ξεβολευτούν, λόγω πολλών μεταβολών, οπότε και θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές για να βρουν νέους τρόπους ζωής.

Λέγεται ότι μετά την εμφάνιση του μπλε Kachina, θα έρθει ο Ερυθρός Kachina και θα φέρει την «Ημέρα του καθαρισμού». Την ημέρα αυτή η Γη και όλη η ζωή όπως την ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα.

Το πρώτο «σκέλος» των προφητειών Χόπι, πραγματοποιήθηκε. Αν στην επόμενη εμφάνιση του παράξενου μπλε άστρου ή πλανήτη, δούμε και ένα κόκκινο, τότε, ίσως θα πρέπει να πάρουμε τις προφητείες των Χόπι πολύ σοβαρά…


diadrastika.com
http://www.diadrastika.com/2016/08/blue-star-kachina-epanemfanizete.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters