Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Eίδηση Σοκ - Tουρκική ειδική επιχείρηση για την αρπαγή των 8 φυγάδων αποτράπηκε τη τελευταία στιγμή

Eίδηση Σοκ - Tουρκική ειδική επιχείρηση για την αρπαγή των 8 φυγάδων αποτράπηκε τη τελευταία στιγμή
Πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών οι οποίες ήρθαν σε γνώση τους μέσω ξένης τρίτης χώρας ανέφεραν ότι ετοιμαζόταν επιχείρηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αρχικά στην Αλεξανδρούπολη και εν συνεχεία στην Καβάλα προς απαγωγή των οκτώ Τούρκων φυγάδων πραξικοπηματιών....
 
Σύμφωνα με επεξεργασία της πληροφορίας μία ομάδα 12 Τούρκων θα μεταφέρονταν με δύο ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων την νύχτα στον χώρο κρατήσεως των οκτώ φυγάδων ενώ ταυτόχρονα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ηλεκτρονικού πολέμου Boeing 737MESA Θα παρείχαν κάλυψη και πλήρη απόκρυψη στους 12 Τούρκους.  
 
Η επιχείρηση θα κρατούσε περίπου 5 λεπτά στο έδαφος ενώ κατά την επιστροφή  τους  στη βάση στην ανατολική Θράκη θα καλύπτονταν από τουρκικά μαχητικά τα οποία  αναχαίτιζαν  με πραγματικά πυρά τα ελληνικά μαχητικά τα οποία είναι βέβαιο ότι θα σηκώνονταν από την Λήμνο.  
 
Μια απολύτως ακραία κίνηση που θα έφερε περισσότερη διαταραχή στις ήδη αδύναμες σχέσεις. Χρήζει ειδικότερης επεξεργασίας η πληροφορία ότι θα δεχόντουσαν βοήθεια από πράκτορες-εξτρεμιστές της μειονότητας.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/e-t-8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters