Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τραγικό! ο OHE εκθέτει τα chemtrails, η απόδειξη οτι 100% μας δηλητηριάζουν (Βίντεο) και οι ψεκασμένοι λένε ακομα για ιστορίες συνωμοσίας!!!!

Πέρα από τις συμβατικές ουρές των αεροπλάνων Contrails, οι οποίες εµφανίζονται και εξαφανίζονται µέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αποτελούνται από µικροσκοπικούς κρυστάλλους υδρατµών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα Chemtrails, χηµικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά µεγάλο ύψος.
Λέγεται ότι αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι µεν λευκές, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες και απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πετούν χιαστί, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισµένο µιας και τα συµβατικά αεροπλάνα ακολουθούν µια συγκεκριµένη ευθεία πορεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες Τα Chemtrails είναι ίχνη συμπύκνωσης καρκινογόνου τοξικού υγρού που αφήνουν νέας γενιάς νατοικά αεροσκάφη 707 (τετρακινητήρια για μεγάλες αποστάσεις) και 737 (δικινητήρια για μικρές αποστάσεις) (μαρτυρία Θ.Κανέση. πιλότος).
Δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο ουρανός μας έχει μολυνθεί σημαντικά από την παρουσία βαρέων μετάλλων όπως αλουμίνιο, βάριο, μόλυβδο, αρσενικό, χρώμιο, κάδμιο, σελήνιο, η παρουσία των οποίων στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της τροφικής αλυσίδας και της αναπνευστικής οδού ευθύνεται για μια σωρεία νευρολογικών προβλημάτων, καρδιολογικών προβλημάτων, προβλημάτων όρασεις, αναπαραγωγικών δυσλειτουργιών, βλάβες ήπατος και νεφρών, καταστροφή ανοσοποιητικού συστήματος, γαστρεντερικές διαταραχές, ορμονικά προβλήματα, και πολλά άλλα.

Η αλήθεια είναι ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί της ''παγκόσμιας'' κυβέρνησης είναι γεγονός είτε το κάνουν για λόγους γεωμηχανικής και ελέγχου του καιρού, είτε σε συνδυασμό με τους μαζικούς εμβολιασμούς για το δήθεν ενδεχόμενο να προστατέψουν τον κόσµο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόµενο χτύπηµα βιολογικού πολέµου, είτε µέσω της ένωσης µεταλλικών στοιχείων Αλουµινίου και Βαρίου, να µπορούν να πετύχουν µαζικό έλεγχο της συµπεριφοράς του κόσµου παγκοσµίως, ώστε να περάσουν ευκολότερα τα όποια µέτρα επιθυµούν να περάσουν σε συνδυασµό µε άλλες µεθόδους όπως την «πλύση εγκεφάλου» µέσω της τηλεόρασης και δεκάδες έγκυρες ιστοσελίδες! βλέπε πρώτη 20αδα alexa!
Η επίδραση της ένωσης από τα µέταλλα αυτά προκαλεί παρενέργειες που έχουν να κάνουν µε το Νευρικό σύστηµα του ανθρώπου.

''Παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας παραμυθιάζουν ότι πρόκειται για νέφη ατμών,''
Στο παρακάτω βίντεο έχουμε την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι τα chemtrails υπάρχουν δια στόματος Rosalind Peterson την πρόεδρο του συνασπισμού προστασίας της γεωργίας στη σύνοδο του ΟΗΕ το 2007 με θέμα την κλιματική αλλαγή, στη συγκεκριμένη σύνοδο αναφέρθηκαν τα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής, των chemtrails και της γεωμηχανικής (HAARP).
Αν για όλα αυτά τα ζητήματα ήταν κάποιος σκεπτικιστής, θα σταματήσει να είναι μετά τα λεγόμενα της Rosalind Peterson στο παρακάτω βίντεο μπροστά σε αξιωματούχους και άτομα με εξουσία.

Ενώ η απόδειξη είναι ακριβώς από πάνω σου , στον ουρανό, εσύ εξακολουθείς να κοιτάς το πάτωμα.
 
Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σε αυτούς που εξακολουθούν εσκεμμένα ή μη να εθελοτυφλούν στο φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών την στιγμή που εξελίσσεται σε καθημερινή βάση σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και η απόδειξη είναι μπροστά στα μάτια μας.

Παρακολουθήστε τώρα τη Rosalind Peterson στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών το 2007 για την υπερθέρμανση του πλανήτη όπου παρουσίασε την ύπαρξη των Chemtrails ως τεχνητά σύννεφα στον ουρανό.

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 65% ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ!!!!( ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ Metron Analysis ΠΡΙΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΥΡΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!) ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;; ΨΗΦΙΖΟΥΝ!




http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/06/chemtrails-psekasmenoi-neoellhnes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters