Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η είδηση «ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ» απο προσώπου γής

 
Πόσο βαθύ ΜΙΣΟΣ, πρέπει να νοιώθει το ΚΚΕ κατά των Ελλήνων; (Διαβάστε τί έκαναν!)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΩΤΕΡΟ ‘ΜΑΓΑΖΙ’, Ο ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ – και αντεθνικός π ά ν τ ο τ ε – ΠΕΡΙΣΣΟΣ. ΤΕΤΟΙΟ …’ΚΡΕΣΕΝΤΟ’, ΤΕΤΟΙΟ ‘ΝΤΕΛΙΡΙΟ’ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ!
ΜΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Τα έγραψε ο τοπικός Τύπος. Ο Δήμος Βόλου έλαβε προσφάτως μία απόφαση, για πρόσληψη συμβασιούχων καθαριστριών για τις ανάγκες των Σχολείων. Ναί.


ΚΚ2


ΚΚ3

Μεταξύ των κριτιρίων που δημοσίως έθεσε στην σχετική προκήρυξη ήταν, οι υποψήφιοι να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, όπως και να έχουν την φυσική καταλληλότητα για την άσκηση αυτών των καθηκόντων.


Τί πιό φυσικό;

Τί πιό λογικό;
Τί πιό εύλογο;

ΟΧΙ για τους αρρωστημένους μαρξιστές και κομπλεξικούς σταλινικούς με την απέραντα ανθελληνική χολή! Τί έκαναν λέτε;

ΚΚ4

Προχώρησαν σε …προσφυγή στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης και ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση για τον λόγο, πώς υπήρχαν οι προϋποθέσεις της ελληνικής υπηκοότητος και της φυσικής καταλληλότητος, τίς οποίες αυτοί οι τρισάθλιοι απόγονοι του Λαβρέντυ Μπέρια, θεωρούν λέει …»ρατσιστικές» !!!!!!!!!!


Θέλετε να γελάσετε; Η Αποκεντρωμένη ΑΠΕΡΡΙΨΕ το γελοιοδέσταστο αίτημά τους, ενώ δεν ασχολήθηκε με την μαρξιστική τους παράνοια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ!

Ούτε δικαστική αρχή, ούτε το ΑΣΕΠ.

Τί έκαναν μετά;

Έπεσε «σύρμα» στους «καλοκουρδισμένους» βουλευτές του Περισσού, οι οποίοι έσπευσαν και κατέθεσαν Ερώτηση στην Βουλή, προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, Φίλη & Κουρουπλή, να …τιμωρήσουν τον Δήμο Βόλου(!!!), το ΑΣΕΠ και την Αποκεντρωμένη!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ …»ΛΑΟΥ», ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ Α Ν Ε Ρ Γ Ο Σ ΕΛΛΗΝ ΕΡΓΑΤΗΣ;


(Μήν ψάχνετε αδίκως!

Η είδηση «Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Θ Η Κ Ε» απο προσώπου γής !!!)
 
ΠΗΓΗ
http://elliniki-perpatisia.blogspot.gr/2016/06/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters