Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ; Μην απογοητεύεστε! Οι λύσεις είναι δύο «μαγικά» αγαπημένα βότανα! (ΦΩΤΟ)

memory

Νομίζεται ότι η μνήμη σας έχει αρχίσει να σας εγκαταλείπει; Μην απογοητεύεστε γιατί η λύση βρίσκεται σε δύο αγαπημένα βότανα! Το μυστικό για δυνατή μνήμη βρίσκεται σε δύο βότανα, σύμφωνα με ερευνητές από το βρετανικό Πανεπιστήμιο Νορθάμπρια. Τα βότανα φάνηκε να ενισχύουν τη μακροπρόθεσμη μνήμη σε υγιείς ενήλικες αλλά και την προοπτική μνήμη στους ηλικιωμένους.


dendrolivano-2
Το αφέψημα από μέντα, στην πρώτη περίπτωση, συσχετίστηκε με σημαντική βελτίωση της μακροπρόθεσμης μνήμης και της ενεργής μνήμης σε υγιείς ενήλικες, ενώ η μυρωδιά του δεντρολίβανου φάνηκε να λειτουργεί σαν «υπενθύμιση» για τους ηλικιωμένους, καθώς τους βοήθησε να μην ξεχνούν ποιες υποχρεώσεις πρέπει να εκτελούν μέσα στην ημέρα και πότε.


assets_LARGE_t_189761_54137918
Τα ευρήματα της έρευνας, τα οποία παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολογίας, υπέδειξαν επίσης ότι το αφέψημα από χαμομήλι και η μυρωδιά της λεβάντας προωθούν τη χαλάρωση και διευκολύνουν τον ύπνο.

crashonline.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9259.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters