Σάββατο 2 Απριλίου 2016

WIKILEAKS - Αποκάλυψη συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου που δείχνει με τι μας έχουν μπλέξει!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ: https://wikileaks.org/imf-internal-20160319/transcript/IMF%20Anticipates%20Greek%20Disaster.pdf

«ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ»!!
«ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ESM Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ»!!




Στο έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται η έντονα εχθρική στάση του κ. Τόμσεν απέναντι στην Ελλάδα, κάτι που αντιβαίνει τους κανόνες της ανεξαρτησίας των διεθνών θεσμών, αφού ο αξιωματούχος του ΔΝΤ «προειδοποιεί» ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ένα πακέτο λίγων μέτρων, αντιθέτως θέλει να πιέσει την Ελλάδα με χρεωκοπία προκειμένου να περάσει τα δικά του σκληρά μέτρα, ενώ διαβουλεύεται με την κα Βελκουλέσκου σχετικά με το πώς θα κάνουν την Ελλάδα να δεχτεί τα μέτρα του Ταμείου.

Αμφότεροι μάλιστα εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με το γεγονός ότι πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα μας άμεσα, καθώς, πρόθεσή τους είναι να μην επιστρέψουν μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να καθυστερήσει η αξιολόγηση, η Αθήνα να μείνει χωρίς λεφτά και να υποχρεωθεί να δεχτεί τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για νέα σκληρά μέτρα, που δεν προβλέπονται στη συμφωνία.

Αυτό που ουσιαστικά προτείνει είναι η Ελλάδα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, να τελειώνουν τα λεφτά και να είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει, να βρεθεί ενόψει πιστωτικού γεγονότος, προκειμένου να υποχρεωθεί να πάρει τα μέτρα όπως τα θέλει το ΔΝΤ.

Έτσι, η συζήτηση για την αξιολόγηση θα πάει μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να συμπέσει με το δημοψήφισμα για το Brexit και οι Ευρωπαίοι να καθυστερούν, αφού δεν θα θέλουν να πάρουν αποφάσεις πριν το βρετανικό δημοψήφισμα.

Ακόμα, γίνεται έντονη η πρόθεση του αξιωματούχου του ΔΝΤ να απειλήσει ουσιαστικά τους ευρωπαίους ηγέτες και ιδίως την Άνγκελα Μέρκελ, με αποχώρηση του Ταμείου από την τρόικα, εάν το Ταμείο και η Κομισιόν δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν στο ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, για το οποίο λένε πως αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη, στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στις 15-17 Απριλίου στην Ουάσιγκτον.

Από τη μεριά της, η Ντέλια Βελκουλέσκου λέει ότι ήταν λάθος τους η Συμφωνία του Ιουλίου, καθώς δίνει στην Ελλάδα ένα πολύ δυνατό επιχείρημα να μην δέχονται τα επιπλέον μέτρα που ζητά το ΔΝΤ, ότι οφείλουν να εφαρμόσουν μόνο όσα συμφώνησαν και τίποτα παραπάνω.

Λέει, επίσης, ότι έπρεπε να έχουν βάλει στους Έλληνες πολύ χειρότερους στόχους, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας την τεράστια διαπραγματευτική επιτυχία της Ελλάδας με τη Συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το WikiLeaks η συνομιλία αυτή φαίνεται να πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου.

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη WikiLeaks

Έκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με υπουργούς και συνεργάτες του. «Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει παιχνίδια εις βάρος της χώρας», υπογραμμίζουν πηγές της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται σχετικά και στο δημοσίευμα του Gurdian, ειπώθηκε ότι το βρετανικό δημοψήφισμα προσθέτει περαιτέρω εμπλοκή η οποία πρέπει να συζητηθεί, καθυστερώντας μια πιθανή «στιγμή της αλήθειας» για μετά την ψήφο του Ιουνίου.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συμμετέχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


http://www.kavalarissa.eu/2016/04/wikileaks.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters