Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

EΞΩΔΙΚΟΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΡΩΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ.

Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΟΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΜΕ Η΄ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( ΥΠ.ΟΙΚ ΚΑΙ Δ.Ο.Υ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=22299

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters