Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ"ΑΓΙΟ"ΟΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


 
 
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!
συνταγμα 105.png

Με την βούλα και τον νόμο που λένε, αφού βάσει του άρθρου (105) του συντάγματος, μπορούν να χαρίζουν την Ελληνική ιθαγένεια, όπου θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα!! Βασική προϋπόθεση, να γίνεις ιουδαιοχριστιανος ΜΟΝΑΧΟΣ!!  Μετά τη προδοσία με τους Οθωμανούς και τους Γερμανούς η προδοτική ιστορία των καλόγερων συνεχίζεται!! Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι ρασοφόροι, γι'αυτό και δεν βάζει χέρι στην αμύθητη περιουσία της η πολιτική εξουσία!!                                                                                                                                                                                                                                                                 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Καθεστώς του Αγίου Όρους ] Άρθρο 105
 1. Το Άγιο Όρος διοικείται, σύμφωνα με το καθεστώς του, από τις είκοσι ιερές μονές του, μεταξύ των οποίων είναι κατανεμημένη ολόκληρη η χερσόνησος του Άθω, το έδαφος της οποίας είναι αναπαλλοτρίωτο. Η διοίκησή του ασκείται από αντιπροσώπους των ιερών μονών, οι οποίοι αποτελούν την ιερή κοινότητα. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως μεταβολή στο διοικητικό σύστημα ή στον αριθμό των μονών του Αγίου Όρους, ούτε στην ιεραρχική τάξη και τη θέση τους προς τα υποτελή τους εξαρτήματα. Απαγορεύεται να εγκαταβιώνουν στο Άγιο Όρος ετερόδοξοι ή σχισματικοί.
 1. Ο λεπτομερής καθορισμός των αγιορειτικών καθεστώτων και του τρόπου της λειτουργίας τους γίνεται από τον καταστατικό χάρτη του Αγίου Όρους, τον οποίο, με σύμπραξη του αντιπροσώπου του κράτους, συντάσσουν και ψηφίζουν οι είκοσι ιερές μονές και τον επικυρώνουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Βουλή των ελλήνων.
 1. Η ακριβής τήρηση των αγιορειτικών καθεστώτων τελεί ως προς το πνευματικό μέρος υπό την ανώτατη εποπτεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ως προς το διοικητικό μέρος υπό την εποπτεία του Κράτους, στο οποίο ανήκει αποκλειστικά και η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
 1. Οι πιο πάνω εξουσίες του Κράτους ασκούνται από διοικητή, του οποίου τα δικαιώματα και καθήκοντα καθορίζονται με νόμο. Με νόμο επίσης καθορίζονται η δικαστική εξουσία που ασκούν οι μοναστηριακές αρχές και η ιερή κοινότητα, καθώς και τα τελωνειακά και φορολογικά πλεονεκτήματα του Αγίου Όρους.  ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ:  Το τεράστιο αυτό σκάνδαλο το έχω ξανακάνει εγγραφή αλλά ορισμένοι ψευτοΠατριώτες εξακολουθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο!! Επίσης είναι και μια απάντηση στον Μητροπολίτη Άνθιμο που το παίζει Έλληνας!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!

 2. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ!!
 1. Η χερσόνησος του Αθω, από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ' αυτό παραμένει άθικτη. Από πνευματική άποψη το Άγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Όλοι όσοι μονάζουν σ' αυτό αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μόλις προσληφθούν ως δόκιμοι ή μοναχοί, χωρίς άλλη διατύπωση!!!
  ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ!!
  ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ
  Αφγανός λαθρομετανάστης βαφτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος!! Τώρα θα του δώσουν και την Ελληνική υπηκοότητα και όλα καλά!! Στο όνομα του Ραβινού Ιησού οι καλόγεροι Ελληνοποιούν τους λαθρομετανάστες!! Άντε καλό πάρτι με τους λαθρομετανάστες καλόγηροι, όλο και κάτι θα πάρετε από τα αλλοδαπά!!

  Για την ιστορία η βάφτιση έγινε στο Ιερό Χιλανδαρινό Κελλί «Γενέσιον της Θεοτόκου» - Μαρουδά, στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης 23/5-5/6 από τον Γέροντα Ιερομόναχο Μακάριο και τον Ιερομόναχο Παύλο με ανάδοχο τον Ραφαφήλ μ. παρουσία 10 προσκυνητών του Κελίου. Κοινώνησε για πρώτη φορά των Αχράντων Μυστηρίων την επομένη το πρωί στην Θεία Λειτουργία. Το όνομα που του εδόθη είναι του Αγίου Αλεξάνδρου του Νεομάρτυρος του εις Θεσσαλονίκην μαρτυρήσαντος κατά το έτος 1794 στις 26/5 που επονομάζεται Άγιος Αλέξανδρος «ο Δερβίσης». Την παραμονή της βάφτισης που συνέπεσε με την επίσκεψη του Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών στο Άγιον Όρος ο κατηχούμενος Άχμετ πήρε την ευχή του Αγίου Πρώτου π. Μάξιμου Ιβηρίτου...  

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΡΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ!!

  alt
    
  alt
    
  alt
    
  alt
    
  alt
    
    

  alt
    
  alt
    
   
   
  http://neoellhn.blogspot.com/2016/04/blog-post_32.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters