Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ 7 [ΧΙΤΛΕΡ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΚΟΥΛΑΓΚ]



Αν και ο Christopher Jon Bjerknes είναι ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής, στέκεται κάθετα ενάντια στην εβραιοσιωνιστική κάστα, παραθέτει σημαντικές αποκαλύψεις που μέσα από τις μελέτες του στηριζονται και ιστορικά, και είναι ο μόνος που αναφέρθηκε στο προαιώνιο μίσος τους για τον Ελληνισμό, πράγμα που με ώθησε να μεταφράσω την παρουσίασή του. Οι θέσεις και οι παραθέσεις του ιδιαίτερα εντυπωσιακές και με δεδομένο την καταγωγή του, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, είναι βέβαιο ότι θα γίνει περισσότερο ξεκάθαρο και κατανοητό αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο μας, και οι προθέσεις πίσω από τις καταστάσεις που προσχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν και τις οποίες βιώνουμε όλοι σήμερα...
Το σάιτ του εδώ http://jewishracism.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters