Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ … Τελικά στην Ελλάδα ¨παγιδεύτηκαν ¨ οι πρόσφυγες- λαθρομετανάστες ή οι ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΦΩΤΟ (3)

Φώτο από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Παγίδεψαν την ΕΛΛΑΔΑ και τους Έλληνες σε ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Τις τελευταίες μέρες ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί σκηνές που μοιάζουν με πολεμική σύρραξη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Και αν αύριο- μεθαύριο αυτές οι σκηνές βίας επεκταθούν και στην υπόλοιπη βόρεια συνοριογραμμή μας με την Αλβανία και την Βουλγαρία τι θα κάνουμε;

Θα παρακολουθούμε τα γεγονότα από τις τηλεοράσεις και θα εφησυχάζουμε;
¨Ήδη Ένα βουλγαρικό μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού αποστέλλεται στα σύνορα με την Ελλάδα για τον έλεγχο της ροής των προσφύγων.¨ http://www.pentapostagma.gr/ 11 Απριλίου 2016
Λίγα 24 ωρα πριν την έλευση του Πάπα σε ανθρωπιστική αποστολή στην χώρα των μνημονίων-των προσφύγων και των λαθρομεταναστών ο υβριδικός πόλεμος που διεξάγεται εναντίον της χώρας μας φαίνεται να πάει για κορύφωση. 

Τι είναι ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ πόλεμος;
Είναι πόλεμος;
Σίγουρα είναι και μάλιστα χειρότερος. 

¨Ο »υβριδικός πόλεμος» είναι μία στρατιωτική στρατηγική η οποία συνδυάζει στοιχεία συμβατικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου, όπως επίσης και κυβερνοπολέμου.
Η τρομοκρατία, η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, ο εκφοβισμός των πολιτών, η άσκηση πολιτικής πίεσης και η έμμεση ή άμεση υποστήριξη σε εξτρεμιστικούς πολιτικούς σχηματισμούς, η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με αναρτήσεις και βίντεο που καλούν και απειλούν με νέα χτυπήματα), αποτελούν μόνο μερικά από τα συνθετικά στοιχεία του υβριδικού πολέμου, με χαρακτηριστικά παραδείγματα να αποτελούν σήμερα οι συγκρούσεις στην Συρία και την Ουκρανία.¨ ( Η Τουρκία έχει εξαπολύσει εναντίον της Ελλάδος υβριδικό πόλεμο, τόνισε ο κ Γιαλλουρίδης ) 11/04/2016 www.pronews.gr/portal
Ο υβριδικός πόλεμος ώρα με την ώρα επεκτείνεται και κορυφώνεται.
Υπουργός περιγράφει μια συγκλονιστική πραγματικότητα..
¨Σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και ερωτήματα προέβη πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη. “Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές και αυτό δεν το θέλει κανείς”, είπε και η δήλωση του έρχεται να προστεθεί στους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες που φώναζαν “Αλάχ Ακμπάρ”.

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στον ύποπτο ρόλο των “αλληλέγγυων” και των ΜΚΟ τόσο στην Ειδομένη όσο και στα νησιά, όπου υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και προσφύγων, αλλά δεν είπε τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση για να αποτρέψει ενέργειες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων¨ http://www.pronews.gr/portal 11 Απριλίου 2016
Τελικά στην Ελλάδα ¨παγιδεύτηκαν ¨οι πρόσφυγες- λαθρομετανάστες ή οι Έλληνες;
Να ποιο είναι το ισοζύγιο της παγίδευσης μας. ¨Μετά τη συμφωνία με την ΕΕ η Τουρκία έχει πάρει πίσω μόλις 325 μετανάστες. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: Δεν προγραμματίζουμε να δεχτούμε πρόσφυγες -Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να μεριμνήσει γι’ αυτούς.
Την ανησυχία του Βερολίνου για όσα συνέβησαν χθες στην Ειδομένη εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα να μετακινηθούν προς τα κέντρα φιλοξενίας.
Σε 53.117 ανέρχεται ο αριθμός των προσφύγων που βρίσκονται μέχρι στιγμής στην επικράτεια, με τον μεγαλύτερο αριθμό να φιλοξενείται στη βόρεια Ελλάδα (29.429), σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.¨ http://www.iefimerida.gr/11 Απριλίου 2016
Τελικά έγινε πρόβα μετακίνησης των Ελληνικών συνόρων σύμφωνα με αρθρογραφία μας; 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ: ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

 
Το γράψαμε και το ξαναλέμε…
¨Από τις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 προβλέπουμε το σφράγισμα των Ευρωπαϊκών συνόρων πλην Ελλάδος στις κατακλυσμιαίες προσφυγικές ροές του ανθρώπινου πόνου δια του Αιγαίου και αρθρογραφούμε :
¨Αν κλείσει τα σύνορα η Ευρώπη πλην Ελλάδος μπαίνουμε σε άμεση εμπλοκή με τους Τούρκους;¨
Σήμερα λίγους μήνες μετά το σενάριο αυτό παίρνει σάρκα και οστά και μυρίζει στρατιωτική περικύκλωση της Ελλάδος μέσα και έξω.¨
Ένας ¨τρελός¨ κρύβεται πίσω από τον υβριδικό πόλεμο που εξαπολύθηκε εναντίων μας και κρύβεται σε ένα μεγάλο ανάκτορο στην Άγκυρα. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ επιτέλους μη βρεθούμε σε Εθνική Τραγωδία μεγάλη.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_378.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters