Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οι Μισθοφόροι του Σόρος μασκαρεύονται σε φτωχό λαουτζίκο

Ομάδες του Σόρος σχεδιάζουν μαζικές Αντι-Τράμπ διαδηλώσεις

Μετά την αρχική επιτυχία των βίαιων παρεμβάσεων προβοκατόρων στις συγκεντρώσεις του Τραμπ, οι μισθοφόροι του Σόρος μεταμφιέζονται σε «λαό»,
ή λαουτζίκο, που λέει και ο Γιαννάκης ο γκέι , και με το ψευδώνυμο «Δημοκρατική Άνοιξη» και τη χρηματοδότηση του MoveOn.org ,ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ανυπακοής για τις 11-16 Απριλίου.
«Θα απαιτήσουμε από το Κογκρέσο να ακούσει τη φωνή του Λαού και να αναλάβει άμεση δράση για να σώσει τη δημοκρατία μας», λένε οι ρουφιάνοι. Παρά το γεγονός ότι πολλές από τις ομάδες που αποτελούν το Κίνημα της «Δημοκρατικής Άνοιξης» χρηματοδοτούνται από τον δισεκατομμυριούχο Σόρος, το κίνημα καταγγέλλει ότι « στις αμερικανικές εκλογές κυριαρχούν οι δισεκατομμυριούχοι και τα μεγάλα συμφέροντα που μπορούν να ξοδεύουν απεριόριστα ποσά χρημάτων για πολιτικές εκστρατείες για την προστασία των ειδικών συμφερόντων τους ».
Οι ηγέτες της ομάδας λένε ότι οι «ακτιβιστές που θα μετάσχουν στις μη-βίαιες εκδηλώσεις πολιτικής ανυπακοής εκπαιδεύονται δύο φορές την ημέρα» και υπόσχονται σε όσους συλληφθούν ότι θα έχουν πλήρη νομική υπεράσπιση.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Kai Newkirk, διευθυντής της εκστρατείας της Δημοκρατικής Ανοιξης, διέκοψε τον Τραμπ σε μια εκπομπή του CNN λέγοντας, «Ο αμερικανικός λαός χρειάζεται ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, τώρα, και όχι δισεκατομμυριούχους».
Η Πλάκα είναι ότι ο δισεκατομμυριούχος αμφισβητεί το κατεστημένο των δισεκατομμυριούχων αλλά η δημοκρατική επιλογή των εκατομμυρίων δυσαρεστημένων Αμερικανών που θέλουν να αλλάξει το status quo δεν είναι το είδος της δημοκρατίας που θέλει η Άνοιξη και ο Σόρος και για αυτό θέλουν να προστατεύσουν την «Δημοκρατία τους», από τον «άφρονα λαό», που τον παρασύρει ο κακός δισεκατομμυριούχος.


http://deltio11.blogspot.gr/2016/03/blog-post_86.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters