Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η αρχή του τέλους. Συγκλονίζεται η Τουρκία από ισχυρές εκρήξεις βομβών με εκατόμβη θυμάτων

CdcVVIWWAAAWIZa
Ένα όχημα φορτωμένο με εκρηκτικά φέρεται να εξερράγη μεταξύ δύο επιβατικών λεωφορείων κοντά σε γεμάτο  από κόσμο στάσεις λεωφορείων που βρίσκονται στην καρδιά της Άγκυρας . Πολλά οχήματα καταστράφηκαν ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός  και χάος .

Οι αναφορές των ΜΜΕ αναφέρουν πάρα  πολλά θύματα ως αποτέλεσμα της έκρηξης, μαζί με δεκάδες τραυματίες. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 27 νεκροί και 75 τραυματίες ενώ αρκετά λεωφορεία αναφέρθηκαν επίσης ως πλήρως κατεστραμμένα.

Δεκάδες οχήματα πυροσβεστικής και  ασθενοφόρα κατέφθασαν στην περιοχή, ενώ η πλατεία είναι  κλειστή λόγω του  ενδεχόμενου μιας δεύτερης έκρηξης. Ο καπνός που υψώνεται  πάνω από την περιοχή είναι ορατός  από απόσταση 2,5 χλμ, αναφέρουν αυτόπτες  μάρτυρες.

Η Πλατεία Kızılay εξυπηρετεί την κεντρική πλατεία και το κεντρικό σταθμό μεταφοράς της πόλης και είναι γνωστή ως η εμπορική και ψυχαγωγική καρδιά της πόλης.
Το σημείο της έκρηξης είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου  αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικά σκότωσε 29 άτομα στις 27, Φεβρουαρίου 2016.
Η Τουρκία δέχεται πλήγματα λόγω της πολιτικής της τα τελευταία δύο χρόνια. Η εμπλοκή στο κουρδικό , συριακό και γενικά η στάση της κυβέρνησης της χώρας σε όλα τα ζητήματα προμηνύει ‘νέες θύελλες‘.

Cdca85LUkAAd-3A
Cdcb83RWAAE-pcr

Cdcc2DPWEAAzEs-

CdcZDtPWoAASzaG

CdcZHPDWEAI_dtQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters