Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Στα όρια εθνικής προδοσίας! Τα πληρώνουν όλα για τους μετανάστες και τους δίνουν επιπλέον 400 ευρώ!. ΒΙΝΤΕΟ

prison20720

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη, οι ΜΚΟ ανέλαβαν να νοικιάσουν σπίτια στους μετανάστες για 10 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα (φαγητά, φάρμακα, περίθαλψη, κοινόχρηστα πολυκατοικίας κτλ.), ενώ παράλληλα το κράτος θα τους δίνει και 400 ευρώ επίδομα για να χουν για να «ζήσουν». Βέβαια αν στα πληρώνουν άλλοι τα έξοδα τα 400 ευρώ πάνε κατευθείαν στην τσέπη....
 
Στην Ελλάδα του 2016 με 1.5 εκατομμύριο ανέργους, με σχεδόν 150 νεκρούς απ τη γρίπη, με οικονομικά προβλήματα και με μια εθνική υπερηφάνεια τσαλαπατημένη στο χώρα... τέτοιες ενέργειες μπορεί οδηγήσουν μόνο σε μια κοινωνική έκρηξη των οικονομικά ασθενέστερων Ελλήνων!

 


ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Η ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΑΝΤΟΥ..

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ,ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΣ-ΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΙΣΘΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??

ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ...

ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΡΟΜΟΙ,ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΝΗΣΙΑ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ".!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ..!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=18996


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters