Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Οι 300 πολιτικοί προδότες εναλλάξ….

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ 

Μπορεί να χαίρονται που κατάφεραν να κάνουν ζόμπι τον Ελληνικό λαό, αλλά να ξέρουν ότι είναι προσωρινό και θα ξυπνήσουν άμεσα!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, μην διανοηθείτε να αφήσετε Τούρκο να πατήσει σε Ελληνικό έδαφος θα εκτελεστείτε!!!

Ήμουν μια εβδομάδα περίπου άρρωστος και δεν μπορούσα να συμμετάσχω σαν Έλλην πολίτης στην προστασία της πατρίδος μου μαζί με αυτούς που θυσιάζονται για να την προστατέψουν με οποιοδήποτε τίμημα!

Κύριε Τσίπρα και κύριε Φίλη και κύριε Καμένε και κύριε Μουζάλα, δεν ξέρω αν ακόμα σας αξίζει το Κύριε ή το προδότης;

Είμαι από αυτούς που μάχομαι όχι τώρα αλλά πολλά χρόνια δεκαετίες, για την κατάργηση του σταυρού και της θρησκείας από τα δικαστήρια, τις ένοπλες δυνάμεις, το σύνταγμα και την Παιδεία, διότι είμαι Έλλην και οφείλω να υποστηρίξω τους προγόνους μου Αρχαίους Έλληνες και τον ελληνισμό, όχι τον χριστιανισμό την εβραϊκή θρησκεία, που είναι πίσω από όλα τα δεινά του Ελληνισμού 3.000 χρόνια, που κατάσφαξαν και έκαναν το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα εθνοκάθαρσης στην ανθρωπότητα κατά των Ελλήνων και το αποσιωπούν.
Τώρα θα πουν κάποιοι και που το ξέρεις ότι είσαι και βιολογικά Έλλην;;;

 
Θα τους απαντήσω ότι μου αρκεί όταν πηγαίνω σε έναν μικρό ή μεγάλο αρχαιολογικό χώρο που αισθάνομαι την αύρα που με ανεβάζει, όταν αγγίζω ένα άγαλμα με διαπερνά ένα ρίγος και αυτόματα ταξιδεύω νοερά στους αρχαίους Έλληνες, ακόμα και ένα κεραμικό, μια πέτρα από τα τιμημένα χρόνια των προγόνων μου με εκστασιάζει , χωρίς να το θέλω αυθόρμητα, αυτό και μόνο μου αρκεί για να δηλώνω ΕΛΛΗΝ!
Όμως οι πρόγονοι μου ανακάλυψαν τη δημοκρατία και την διδάξαν και οφείλω να την επικαλούμαι και να την προστατεύω εγώ πρώτος που την επικαλούμαι, όχι μόνο όπου με συμφέρει. Αλλά όπου συμφέρει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με δημοκρατικές διαδικασίες.

 
Δεν μπορεί κανένας προδότης πρωθυπουργός, υπουργός, γραμματέας και φαρισαίος, ή εκπρόσωπος της βρόμικη θρησκείας των Χριστιανών πιστών να αποφασίσει τι θα πιστεύουν οι Έλληνες, ώστε να καταργήσουν προδοτικά κάτι που είναι κατοχυρωμένο και με αγώνες από το 1821 και προστατεύεται από το σύνταγμα, όποιος δίνει εντολές να καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα είναι προδότης, διότι ο ίδιος δεν υπερασπίζεται τα εθνικά σύμβολα, ούτε έδωσε τις απαιτούμενες τιμές στους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες μέχρι σήμερα, απαξιώνοντας όλους τους αγώνες και θυσίες από το 1821 μέχρι και σήμερα.
Αυτό έχουν δικαίωμα να το κάνουν οι Έλληνες σε γενική εθνική συνέλευση που θα υπάρχει στο νέο σύνταγμα, κανείς άλλος δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.
Για αυτό όποιος σήμερα καταργεί εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα που προστατεύει το σύνταγμα είναι προδότης!


Κανείς ξένος ανθέλληνας, κομισάριος, μαριονέτα των εχθρών των Ελλήνων, κανείς Έλληνας γενίτσαρος, προδότης, βδέλυγμα μπορεί να καταργήσει τον σταυρό, την θρησκεία, από πουθενά, μέχρι αυτό να γίνει με την κρίση του συνόλου του Ελληνικού λαού μετά από εθνική συνέλευση και του νέου συντάγματος.

 
300 προδότες μαζί με τις παραφυάδες σας, με αυτούς που δεν συμφωνούν αλλά στα μουλωχτά συμφωνούν, κάτω τα χέρια σας από όλα τα θρησκευτικά σύμβολα, τις σημαίες, και τα εθνόσημα και ακόμα ποιο κοντά τα χέρια σας από τα σύμβολα και την κληρονομιά των Αρχαίων Ελλήνων!

 
Όποιος το κάνει θα θεωρείτε προδότης και θα δηλώνει ότι επιδιώκει να διχάσει τον Ελληνικό λαό σπέρνοντας το μικρόβιο του εμφυλίου!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters