Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Φύλλα Ελιάς - Μέθοδοι Φυσικής Ίασης


PANARKADIKH
 
Ευχομαι σε ολους οπως ελεγαν την πρωτοχρονια οι γυναικες στην Μανη ραντιζοντας το μετωπο των παιδιων τους με ενα κλαρακι ελιας. Τωρα λοιπον μετα τις εορτες αγαπητοι μου αναγνωστες  πατε σ εναν καθρεφτη, ανοιξετε το στοματακι σας, να ελεγξετε τις τρυπουλες στα δοντακια σας, το χρωμα του βλενογονου στις παρειες και στα ουλα σας και κανετε ενα επιθυμητο προτυπο, μια εικονοπλασια πως μπορει να  γινουν ολα αυτα καλλιτερα μετα  την περιοδο βουλιμιας και  υπερκαταναλωσης γλυκων και υδατανθρακων των εορτων. Σκαβουμε τον λακο μας με τα δοντια μας στην κυριολεξια.
 
Η τερηδονα εχει αποκληθη η νοσος του Πολιτισμου! Το πειραμα των Εσκιμωων το απεδειξε. Οταν αυτοι προτερον ετρωγαν κυριως ωμα ψαρια που ανοιγαν τρυπες στον παγο να τα πιασουν  ειχαν 0% επιπτωση ψωριασης, καρδιοπαθειων  διαβητου χοληστερολης & καρκινου.
 
Υγιεια-Ευωχια-Ευοι Ευαν
 
Το ιατρικο συστημα διαγνωσης οπως εξελιχθηκε στα μεσα του 20ου αι.βασιζεται στην παρατηρηση οτι αποτελουμεθα απο 67%υδρογονο και μαλιστα της ατομικης δομης του αρχετυπου Υδρογονου παραχθεντος με Ηλιον απο γενεσεως του συμπαντος. 'Αρα στην ερωτηση¨ Ποσων ετων εισθε? η απαντηση ειναι 380 000 000 ετών. Το ποσιμό νερό εχει επιδραση κατ ευθειαν στα εσωτερικα οργανα του ανθρωπου επιρεαζοντας αμεσα το βιολογικο υποβαθρο και επιπεδο  της Υγιειας που βρισκομαστε στον ενεστωτα χρονο.
Υπαρχει αμεση σχεση μεταξυ της ποιοτητας του νερου και της θνησιμοτητας απο καρκινο στατιστικως 
 
Οι 3 παραμετροι που διεπουν την σχεση αυτη ειναι:
 
1. Αγωγιμοτης conductivity
2. Ph δεικτης οξεοβασικης ισορροπιας (με το φυσιολογικο για μας να ειναι 7,35)
3. δεικτης Εh (redox potential-δυναμικο οξειδοαναγωγης)
 στο κοινο νερο της βρυσης ,ποτα.και υγροποιημενες τροφες και παιζουν τεραστιο ρολο στην εμφανηση οξειδωτικων διεργασιων αποτελεσμα των οποιων ειναι Ανοξια –δηλητηριαση απο υπερμετρη  παραγωγη διοξειδιου του Ανθρακος και θανατος των κυτταρων. Για να εξηγησουμε σε οσους δεν ειναι εξοικιωμενοι με τους ορους αυτους θα ταξιδευσουμε στο ετος 1931 οταν το βραβειο Νομπελ ιατρικης φυσιολογιας απενεμηθη στον  καθηγητη  Οττο Βαρμπουργκ πανεπιστημιου Βερολινου για την ερευνα του στα αναπνευστικα ενζυμα και  θεωρια του για την αναπτυξη των καρκινικων κυτταρων.
 
Φυσιολογια Δυσπλασιων, Ογκογενεσης
 
Ο Οττο το 1944 προταθηκε για 2ο Νομπελ Ιατρικης απο τον βραβευμενο ηδη Νομπελιστα καθηγητη Γκεοργκι(για την δραση της βιταμινης C το 1939   )αλλα δεν το πηρε κατοπιν επιλογης του. Αντ αυτου το 1953   ο βοηθος του στο εργαστηριο   Krebs βραβευτηκε με Νομπελ δημοσιευοντας τον περιφημο ομωνυμο Κυκλο του κιτρικου οξεος – πως αεροβικοι οργανισμοι παραγουν την Ενεργεια που χρειαζομαστε  μεσω της οξειδωσης  των υδατανθρακων (ψωμι αμυλα φρουτα λαχανικα)λιπων και αμινοξεων (δομικων λιθων του κρεατος –πρωτεινων) που τρωμε παραγοντας χημικη ενεργεια που χρειαζομαστε καθημερινως υπο την μορφη τρι-φωσφορικης αδενοσινης ATP.
 
Με απλα λογια εξηγειται ο  εντος των κυτταρων  μεταβολισμος κατα τα πρωιμα σταδια της γενεσεως του κοσμου ακομα και χωρις την υπαρξη γενων abiogenically. Τα βακτηρια αποτελουν το 90%του σωματος μας σημερα και δεν ειναι ανθρωπινα κυτταρα. Ειμεθα φτιαγμενοι απο αστρικη υλη του μεγεθους 370 τρις εκατομυριων κυτταρων που αποτελουν 
το ανθρωπινο μας σωμα οπως μας λεειο Καρλ Σαγκαν στην περιφημη σειρα<
 
Ο πιο αγαπημενος μου επιστημονας Οττο κατεληξε στο συμπερασμα λοιπον οτι η 1η αιτια νοσησεως με απλα λογια ειναι η  .αντικατασταση του οξυγονου με το διοξειδιο κατα της ζυμωσης της γλυκοζης (ζαχαρης)τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να αναπτύσσονται στο σώμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου, σε αντίθεση με τα φυσιολογικά που είναι αερόβια 
Και το σπουδαιοτερο οτι γυρνουν στο φυσιολογικο οταν τους παροχετευθη παλι οξυγονο!!! Αυτο μας λυνει πολλες αποριες και ερωτηματα αληθινα στην εποχη μας που ο Καρκινος, Διαβητηςκαι αλλα νοσηματα θεριζουν.
Ποσοι ανθρωπο θα ειχαν σωθει αραγε αν αυτη η απλη αληθεια δεν γινοταν πρωτοσελιδο και σλογκαν σ ολα τα  μεσα??!
 
Η βαση κατασκευης αντικαρκινικων φαρμακων εδωσε στον Οττο την πρωτοπορεια και καθαροτητα που πρεπει να δειχνη ενας επιστημων που εχει δωσει ορκο στον Ιπποκρατη να μη δωση φαρμακο ποτε που καταστρεφει. Ο σεμνος αυτος επιστημων εγινε επιτιμος διδακτωρ στην Μεγ Βρεττανια .Οξφορδη το 1962 και ζητησε στο εξης να του αποστελουν τα μεταλλια στο εργαστηριο του στην Γερμανια χωρις φανφαρες και επισημες τελετες για να μη λειπη ουτε μερα απο την ερευνα του.
Ελεγε δε στον Μαξ Πλανκ "Η επιστημη  προχωραει οχι λογω του οτι οι επιστημονες αλλαζουν μυαλα αλλα μαλλον διοτι αυτοι που ειναι κολλημενοι σε ιδιαιτερες ιδεες πεθαινουν και αντικαθιστανται  απο  αλλους".
Ηταν απολυτα πεπεισμενος για την ορθοτητα των αποτελεσματων  των ερευνων του και κατηγορουσε ανοιχτα την καθεστηκυια ιατρικη κοινοτητα που δεν ενημερωνε προληπτικως και τους καθιστουσε υπευθυνους για την αναπτυξη ολων των νοσηματων.πχ.σημερα η διατροφη στα νοσοκομεια ειναι κρεας και βραστα λαχανικα αποδιδοντας οξινο ph<7 .35="" 100="" amp="" div="" nbsp="">
Θυμηθειτε τον ορυμαγδο ανακοινωσεων και δυσφημησης   το 2003 στα τσοντο-καναλα μαζικης αποχαυνωσης οταν για πρωτη φορα πηρε διασταση το θεμα μου.
Απο το 1996 ασχοληθηκα με το θεμα του σμαραγδενιου χυμου σε δικη μου εκπομπη επι σειρα ετων!!! οπου καλουσα συνομιλητας και καλεσμενους να πιουμε ολοι αφρισμενη φραπελια με ολη την σιδερενια δυναμη της χλωροφυλλης που προσφερεται τοσο αφθονη στον χυμο αυτον 
Και παλι ο φιλος μου ο ΟΤΤΟ εδωσε το παραδειγμα  οντας γερων   εφτιαχνε το ψωμι του μονος απο αγρους που καλιεργουσε ο ιδιος,. Οταν επεσκεπτετο εστιατοριο παραγγελνε ενα ποτηρι ζεστο νερο, πληρωνε την τιμη ενος τσαγιου και εριχνε μεσα βοτανα που μαζευε ο ιδιος!!
Σε  δικαστηριο του φιλου ιατρου Josef Ιssels που παραπεμφθηκε με την κατηγορια  εφαρμογης μη παραδοσιακης Ιατρικης πραξης  ο δρ Βαρμπουργκ δεν διστασε να ζητηση να απολογηθη εκ μερους του κατηγορουμενου στο Ανωτατο Δικαστηριο της Γερμανιας και τον αθωωσαν.
Εχει θεσπισθη μεταλλιο στο ονομα του με χρηματικο ποσον για μοριακους Βιολογους και Βιοχημικους εκτοτε .Ετσι η περιφημη Υποθεση του Warburg τιμαται απο την διεθνη κοινοτητα. Κατ αυτην ο καρκινος ερμηνευεται σαν μια μιτοχονδριακη δυσλειτουργια αναπνοης και δεν μοιαζει με αλλες αρρωστιες γιατι εχει και δευτερευουσες αιτιολογιες
 
 
Ηλεκτρομαγνητικοι νανοπαλμοι
 
 Η συσκευη Παπιμι δινει την ενεργεια που ζηταει η κυτταρικη μεμβρανη και τα οργανιδια για την ανταλλαγη της υλης. Με την Μετατροπη της Μαγνητικης ωσης –κεραυνου σε ηλεκτρικο δυναμικο βοηθαται το εξασθενημενο πεδιο να επανελθη στο φυσιολογικο  με την καταστροφη ελευθερων ριζων. Ετσι αποτελει αριστο μετρο προληψης για σαρκωμα Καποζι, ογκογενεση, Πνευμονιες, ρευματισμους,αρθριτικα, ψωριασεις, παντοτε με διατροφικη υποστηριξη.
 
Ο Νικολας Τεσλα ηταν ο μεγιστος επιστημων του 20ου και προφητης ανακαλυψεων του 21ου αι. Εβαλε την αρχη της χρησιμοποιησης της κεραυνικης μεγα-ενεργειας, για το μηχανημα του καθηγητου Παναγιωτη Παππα<παπιμι >χωρις παρενεργειες. Ουτως βασει της αρχης οτι "οσο οι ηλεκτρομαγνητικοι νανοπαλμοι ειναι ολο και βραχυτερης διαρκειας στιγμιαιοι και μεγαλυτερης στιγμιαιας ισχυος τοσο μεγαλυτερη ειναι η ενεργοποιηση των εσωτερικων βαθμων ελευθεριας των μοριων( και του προκαλουμένου πυρηνικου συντονισμου &διεγερσης)που ειναι παραγοντες ΒΙΟΣΥΝΘΕΣΗΣ.
Και οσο μικροτερη  ειναι η διαχεομενη Θερμοτης (παραγων Βιο-αποσυνθεσης) τοσο καλλιτερα τα βιολογικα αποτελεσματα".
Με αυτα τα οπλα της γνωσης της φυσιολογιας του κυτταρου και συμπαντικης εντροπιας μπορουμε να αντιμετωπησουμε το 2016 με βεβαιοτητα , να βρεθουμε στην σωστη πλευρα του μετωπου για την τυχον προιουσα Α-σθενεια.
 
  Εικονα  παγοβουνου
 
Καντε μια εικονα με το μυαλο σας ενος παγοβουνου,η κορυφη ειναι το συμπτωμα και ο κυριος ογκος που ειναι κατω απ το νερο το σωμα της ασθενειας που ελλοχευει  να εμφανισθη  στις καταλληλες συνθηκες. Σε σας εναποκειται η αποφαση εαν θα ασχοληθειτε με αυτο το βαθυ υποβαθρο η θα το ξεχασετε διδοντας  προσοχη στην ακμη,την κριση. Το ολικο μοντελο θεωρησης του πραγματος ειναι σαφες.
 
  
Φιλοσοφικη θεωρηση της Υγιειας
 
Η Περσεφονη ειναι κλεισμενη σε διαμερισματα ,ανηλιαγα και υπογεια.. νηστικη σημερα... εδω  ειναι ο συγχρονος Αδης. Δεν  μπορη να βγη στους Αγρους να ανθισουν τα λουλουδια και οι καρποι οπως παλια. Στην Αμερικη η  Μονσαντο δεν της επιτρεπει την σπορα βιολογικων σπορων, εχει το μονοπωλιο και διωκει τους αγροτες που καλλιεργουν τα δικα τους οργανικα προιοντα  ..φευ!
 
Ο μυθος της Ασθενειας   !!¨ολες οι Ασθενειες περχονται  απο ελλειψη θρεπτικων συστατικων σε κυτταρικο επιπεδο, ενδεια ιχνοστοιχειων και Βιοενεργειας. Ειμαστε μεις υπευθυνοι και οχι ο εν δυναμει εισβολεας, ιος (ομολογια Παστερ)
Σε μοριακο επιπεδο χιλιαδες ελευθερες ριζες γεννιωνται  ανα δευτερολεπτο και εμεις πρεπι να εχουμε τα οπλα  ετοιμα και γεματα ...
Ειχα την τυχη να εχω 3 διασημους καθηγητες  δρ Kevin Ogilvie ,dr Melzack  & Karl Sagan στα πανεπιστημιακα μου χρονια στο Μακ Γκιλ Καναδα οπου σπουδασα βιολογια και πατησα σε ωμους γιγαντων οπως ελεγαν.και οι ιδιοι για  τις σπουδες τους. Ο τελευταιος Σαγκαν.  πολυβραβευμενος με το συγγραμμα του <οι Δρακοι Της Εδεμ>μας επιστα την προσοχη για τον σεβασμο που πρεπει να δειχνουμε στο σωμα μας και στο περιβαλλον ,στον υπεροχο γαλαζιο πλανητη γη .
 
Το πρωτο ζωντανο κυτταρο στην γη εμφανιστηκε πριν απο 4 δισεκατομυρια χρονια, επιπλεον καθενα απο τα ανθρωπινα κυτταρα μας διαθετει 400 δισεκατομυρια μορια τα οποια εκτελουν εκατομυρια διαφορετικες δραστηριοτητες με τα τρισεκατομυρια των ατομων απο τα οποια αποτελουνται. Η συνολικη χημικη δραστηριοτητα που εκτελειται στο πρωτοπλασμα του κυτταρου ειναι πραγματικα ασυλληπτου μεγεθους.
Εμεις οι Βιολογοι λεμε οτι εκτελουνται 1 εκατομυριο δισεκατομυρια δισεκατομυριων ενεργειες ανα δευτερο κοσμικου χρονου. Αριθμητικα υπολογιζουμε το νουμερο ενα ακολουθουμενο απο 24 μηδενικα. Σ ενα χιλιοστο του δευτερολεπτου το σωμα μας εχει εκτελεσει 10 φορες περισσοτερες δραστηριοτητες απ ολα τα αστρα που υπαρχουν στο Συμπαν.
Στο βιβλιο του ο Σαγκαν< the dragons of Edem>χρησιμοποιει  την παρομοιωση με το Αρμα  δανεισμενο απο τον Φαιδρο του Πλατωνος. Εδω ο υιος του Αριστονος και της Περικτιονης αναπαριστα την ψυχη του ανθρωπου σαν Αρμα ζευγμενο με δυο  ιππους  –λευκος και μελαςκαι τον Ηνιοχο που συγκρατει τα ηνια της ψυχης που ειναι το λογικον και το αλογον.
 
Στην λαμπρη αυτη εικονα της παραβολης ο ιππος συμβολιζει το ανεξελεγκτο γενετησιο ενστικτο & την ορμη του συναισθηματος ανευ δεσμευσεων.Το Θυμοειδες συναισθηματικο ειναι ο Λευκος ιππος εκπροσωπει την ευαισθησια την αναπτυξη του πολιτισμενου ανθρωπου τολμη θαρρος αποφασιστικοτητα που εδρευουν στην Παρεγκεφαλιδα και στην αρχαια Ελλαδα ειναι το θειον και ηρωικον στοιχειο που φερει ο ανθρωπος. Πρέπει να ελεγχη και να τιθασευη 
τις αλογες ορεξεις του Επιθυμητου ,με νουθεσιες και διδασκαλια,Απ αυτο εξαρτωνται τα παντα.
Ο Ηνιοχος μπορει να θριαμβευση οσο το ασπρο αλογο κραταει γερα προς τα πανω σε ανελισσομενη πορεια ,-Το ασπρο αλογο υπακουει τον Ηνιοχο και ο θυμός τον Λογο ,Δεν χρειαζεται να το χτυπησηγια να το οδηγηση  αρκει μια εντολη η ενας λογος. Ο μαυρος ιππος ειναι το επιθυμητον,ενστικτωδες,ανυπακουο επιθετικο,πεισμονκαι ασταθες.Ειναι το διεγειρον πασης φυσεως ηδονες εις το σωμα ,ο κακος ιππος.Εχει την δυνατοτητα να εκπαιδευεται εκ φυσεως και να διαπλαθεται δια της συνηθειας, η τιτανικη αρχεγονη φυση μας  –Στην αρχη το μαυρο αλογο μεσα στην βια του παρασυρει με ορμη το αρμα και θριαμβευη ,καθυποτασσει τον αναβατη και τον λευκον ιππο.  Οταν ομως ο Ηνιοχος οραματιζεται την αναμνηση του απολυτου καλλους αυτο ζωντανευει την αποφασιστηκοτητατου και τραβαει δυνατα τα χαλιναρια των αλογων και η ζευξη σπαει,Το μαυρο αλογο ειναι αληθινο κτηνος σκληροτραχηλο κοντολαιμο με δασυτριχα αυτια. Ορθιος ο ηνιοχος εξισορροπει την διττη του φυση κατευθυνομενος προς την οδο της Αρετης. Συσταση της ειναι 4 ιδιοτητες Σωφροσυνη Εγκρατεια (επιθυμητικο), Ανδρεια (θυμοειδες, )Φρονηση & Δικαιοσυνη (Λογιστικο).
 
Ηδονής κρατει οπως ελεγε ενας απ τους 7 σοφους της αρχαιοτητος Κλεοβουλος ο Λινδιος 6ος αι.πΧ Η αναγνωρηση των παθων μας ως αιτια των ασθενειων  και η καθοδηγηση απ τον Ηνιοχο που επαναφερει ομαλα το αρμα σε τροχια ειναι η αρχη της Ιασης και προσεγγισης της λυσης των φυσικων και ψυχοσωματικων ασθενειων κατα Πλατωνα. Σημερα οτι ζουμε παρομοιαζεται με το παθος του ανθρωπου για  καλλιτερη ζωη σιτηση μορφωση επικοινωνια διαβιωση.Εαν αυτες οι αρχες δεν εκπληρουνται,το αισθημα περι Δικαιου καταπαταται και αρχιζει η Παθολογια. Η Ολικη – Ιπποκρατικη ενεργειακη  Ιατρικη τοτε  εχει τον μονον λογο με οπλα την Φιλο-σοφια και Αυτο-Γνωσια  φυτοθεραπεια Ομοιοπαθητικη Βιοενεργεια.
 
 15 Συμβουλες Ολιστικης ιατρικης Διατροφη
 
Μετρον Αριστον κατα τον Κλεοβουλο τον Λινδιο λοιπον ______________
 
1.Αρχιζουμε την μερα μας με μια σταγονα Ινδιο & μετα 20 λεπτα πινουμε χυμο απο φυλλα ελιας κρατοντας ετσι το επιπεδο ζαχαρου στο αιμα σταθερο με αποθηκες ασβεστιου και σιδηρου γεματες
2.Την δυσκοιλιοτητα. με προβιοτικα οξεοφιλα και κεφιρ η ξυνογαλα,
3.Τις καουρες στο στομαχι ελκη, με αλκαλικη διαιτα (ωμοφαγια,φρεσκα λαχανικα και χορτα )και βαλσαμελαιο –υπερικο 
4.Εμποδιζουμε  την γαστροφαγικη παλινδρομηση με χυμο Αλοης
5.Τυχον πονοκεφαλοι απο ξενυχτι με ληψη 2-6 δοσεις ιχθυελαιων συνοδευομενα με βιτ οξινες( χυμο ροδιου, λεμονιου η πορτοκαλαδας εσπεριδοειδων) καθαριζονται τα μεγαλα αγγεια, καρωτιδες, εγκεφαλικο παρεγχυμα.  
6.Πονοι στα οστα απο βηχα, κρυωμα η οστεοπορωση με ληψη αργινινης 
7.Πονοι στα ματια –κοκκινισμα  θολουρα.καταρακτη με εκχυλισμα ειδικων βοτανων ενσταξη αλοης, ληψη σκονης απο κελυφη οστρακοειδων  χυμο  φυλλων ελιας
8.Βραχος φωνης με αφεψημα αγριμονιου και φυλλων ελιας ,κοκκινο πιπερι και μελι
9.Χασιμο κιλων και θερμιδων με καταναλωση σπορων φραγκοσυκιας σε ειδικο σκευασμα 
10.Τονωση μνημης με βασιλικο, γκιγκο και 1 σταγονα ινδιο
11. Σαλατες με ντρεσιγκ ολοκληρου λεμονιου με την φλυδα και τους σπορους  μαζι με  λαδι χτυπημενο στο μπλεντερ εναντιον δερματικων ασθενειων και χαλαρωσης δερματος –λιφτιγκ 
12.Προωρη γηρανση δερματος θαμπαδα κηλιδες στα χερια με λαδι αλοης-μυρρου  και βαλσαμελαιου 
13. Ουρολογικα προβληματα –προστατης κλπ μελι γυρη προπολη βασιλικος πολτος με αλοη & φυλλα ελιας 
14 .Ρινικη καταρροη και ηγμοριο με εισπνοες υποκαπνισμους με λιβανι και μυρρο
15Ματωνουν  ουλα ,κουνιουνται δοντια,.ασπρη γλωσσα  ,αφθες επιχειλιος ερπης?   ληψη μεγαλων δοσεων ιχθυελαιων και χυμο απο φυλλα ελιας, Επιβαλεται καρδιολογικη εξεταση καθ οσον το σκορβουτο –η ελλειψη βιτ C επηρεαζει τον βλενογονο του στοματος  και της καρδιαςι-επιπλεον οπως υπενθυμιζουμε εμεις οι Ιπποκρατικοι οδοντιατροι
"Βγαλε την γλωσσα στον καρκινο του στοματος" διοτι  μπορουμε να δουμε απο εκει 70 τουλαχιστον συστημικες παθησεις και να βοηθησουμε σε πρωτογενες επιπεδο.
 
     Οι 4χρυσοι κανονες  
 
Και τελος κλεινοντας παντα να  θυμομαστε την Τετραφαρμακο του μεγαλου φιλοσοφου Επικουρου <<Αφοβον ο Θεος.-Ανυποπτος ο Θανατος,-το Αγαθον ευκτητον το δε Δεινον Ευ-καρτερητον ...>>............. 
 
Χρονια πολλα σαν την Ελια και Αυταρκεια αγαπητοι φιλοι
 
............................................................................................................................................
 
DDS Αθανασια Καραμπατσου ολιστικη Ιπποκρατικη ερευνητρια Βιοενεργειας και τεχνολογιας 
 
Συγγραφευς βιβλιου<< Φυλλα Ελιας, Μεθοδοι Φυσικης Ιασης. Τετραφαρμακος>>
 
σελ 700. εκδ Ταδε Εφη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters