Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ, ΛΕΣΒΙΩΝ, ΜΠΑΪ, ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!

gay

Σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών στο πεδίο Lesbian, gay, bisexual, transgender and intersex (LGBTI), φιλοξενεί σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens στην Πλάκα (N. Νικοδήμου 18), η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Στα σεμινάρια συμμετέχουν και εκπρόσωποι ειδικευμένοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τους LGBTI.

Τα σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών στον τομέα LGBTI, τα διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνουν:


α) Εκτίμηση των επιπτώσεων της νομοθεσίας περί ισότητας στη χάραξη πολιτικής

β) Αποτελεσματική ενσωμάτωση της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων στη χάραξη πολιτικής.

Στα σεμινάρια συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τους LGBTI.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα παρίσταται ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην ατζέντα προστασίας των δικαιωμάτων των LGBTI με εστίαση στο σύμφωνο συμβίωσης και στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

stoxos.gr
http://katohika.gr/ellada/eno-i-ellada-xanetai-to-ipourgeio-dikaiosinis-kanei-seminaria-gia-ta-dikaiomata-ton-gkei-lesvion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters