Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Με το που κουνήθηκαν τα Μεμέτια …Έβγαλαν τα Άρματα οι Ροδίτες! (φώτο)

2-14 

Κανείς δεν μπορεί να  κοιμάται ήσυχος όταν η Τουρκία σχεδιασμένα  αποβιβάζει εκατοντάδες λαθρομετανάστες και όχι μόνο ,στο βράχο της Μεγίστης (Καστελόριζο ) και πολύ περισσότερο οι Υπερασπιστές  της Ρόδου !

 15-2

Μυστικά απο τα χαράματα της 15ης  κινήθηκαν ταυτόχρονα σε όλο το μήκος και το πλάτος του νησιού και σε  επιλεγμένες τοποθετήσεις οι Δυνάμεις της 95 ΑΔΤΕ βγάζοντας  στις ακτές Άρματα και αυτοκινούμενα Πυροβόλα !


Η Κίνηση έγινε υπο την προστασία Ελαφρών ταχυκίνητων Αρμάτων που  κινήθηκαν νωρίτερα και έπιασαν θέσεις προστασίας αποκλείοντας οποιαδήποτε εκδήλωση δολιοφθοράς ! (φώτο)

10-711-4

Σε κατά τόπους περάσματα των Αρμάτων και των Πυροβόλων είχαν αναπτυχθεί και Μαχητές με ομάδες πολυβόλων !
 
17-1

Την όλη εκτέλεση της Ασκήσεως καταγράφτηκε και χρονομετρήθηκε απο τους Επιτελείς της 95 ΑΔΤΕ κατόπιν διαταγής του ΓΕΣ!

efedroi_katadromeis-630x376 

Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν και Έφεδροι (φώτο αρχείου) που γνωρίζουν αόρατα «μονοπάτια και δρομολόγια» και διαθέτουν ακόμη και ταχύπλοα στην κατοχή τους ,που μπορούν να φτάσουν και να επιχειρήσουν σε μικρονήσια και βραχονησίδες σε ελάχιστο χρόνο!

Η οργάνωση των Εφέδρων έγινε από προηγούμενους Αρχηγούς του ΓΕΣ και Διοικητές του νησιού και που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με άριστα αποτελέσματα!


Από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 95 ΑΔΤΕ στη νήσο Ρόδο.Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης εκτελέσθηκε τακτική κίνηση Μονάδων σε επιλεγμένες τοποθεσίες!

Εξετάσθηκαν αντικείμενα Οργάνωσης Μάχης, Ταχείας Ανάπτυξης Πυροβολαρχίας, δοκιμάσθηκαν Σχέδια Αντεπιθέσεων και αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια Αντιαεροπορικής Άμυνας.

Εικόνες από την κίνηση των Μονάδων της 95 ΑΔΤΕ κατά την εκτέλεση της Ανάπτυξης των Δυνάμεων της Νήσου

4-13 5-14 8-11 10-6 13-3 ???????????????????????????????


http://veteranos.gr/pou-kounithikan-ta-memetia-vgalan-stis-aktes-ta-armata-rodites-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters