Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ στην Άγκυρα- Αυξήθηκαν στους 28 οι νεκροί και τουλάχιστον 62 τραυματίες. ΔΕΙΤΕ τη στιγμή της ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ! Ο Νταβούτογλου ακύρωσε το ταξίδι του στις Βρυξέλλες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

f1
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της τουρκίας)  και 62 τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που σημειώθηκε στην Άγκυρα, κοντά στον οδό Εσκισεχίρ σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την τουρκική εθνοσυνέλευση, την προεδρία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τα αρχηγεία της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής.


Δείχνουν ως τρομοκράτες το PKK…


12721853_10153950289202940_379135580_n


Για επίθεση με στόχο στρατιώτες κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα


ekrixi1ekrixi2ekrixi3ekrixi4ekrixi5



ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ



Προηγούμενη ενημέρωση:

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον δέκα τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που σημειώθηκε στην Άγκυρα, κοντά στον οδό Εσκισεχίρ σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την τουρκική εθνοσυνέλευση, την προεδρία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τα αρχηγεία της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, καταδίκασε την επίθεση δηλώνοντας: «Η τρομοκρατία επιτέθηκε ύπουλα στην Άγκυρα. Καταδικάζουμε την επίθεση».
Στο μεταξύ, η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε τη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με την επίθεση, επιτρέποντας μόνο την επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το περιστατικό.

Ο Νταβούτογλου ακυρώνει το ταξίδι του στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση στην Άγκυρα!




Οι περίοικοι κάνουν λόγο για εκκωφαντικό ήχο που έγινε αισθητός ακόμα και σε κοντινές περιοχές, ενώ πλήθος πολιτών εγκατέλειψαν σταθμούς του μετρό.

Την ίδια στιγμή, αναφορές ήθελαν να σημειώθηκε και δεύτερη έκρηξη, πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.
Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 20 ασθενοφόρα, ενώ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό: «Εξετάζουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την έκρηξη», ενώ έπειτα από τη φονική έκρηξη ακύρωσε την αυριανή του επίσκεψη στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής με κύριο θέμα το προσφυγικό.
Την ίδια ώρα, τον αριθμό την θυμάτων, επιβεβαιωσε ο κυβερνήτης της Άγκυρας, Μεχμέτ Κιλιτσλάρ.
Μετά το περιστατικό, έχει σημάνει «συναγερμός» σε όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας και το προσωπικό τους, καθώς υπάρχει κίνδυνος για περισσότερες επιθέσεις.
Την ίδια ώρα, λέγεται πως οι τρομοκράτες είχαν θέσει στο στόχαστρό τους, δύο λεωφορεία στα οποία επέβαιναν στρατιώτες.
πρώτη ενημέρωση 19:04
- Σύμφωνα με πληροφορίες εξερράγη όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικ
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην Άγκυρα, κοντά στην οδό Εσκισεχίρ, σύμφωνα με τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων.

e2

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan κάνει λόγο για επίθεση με στόχο στρατιωτικό λεωφορείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που διερχόταν το στρατιωτικό βαν, εξερράγη όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά.

e3

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ






http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/28-62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters