Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ! Αγνοούνται τα ίχνη 130.000 μεταναστών που μπήκαν στη Γερμανία το 2015


Άγνωστη είναι η τύχη 130.000 προσφύγων που έφτασαν στη Γερμανία μέσα στο 2015.

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αρχές δεν ξέρουν πού βρίσκεται το 13% του εκατομμυρίου των μεταναστών οι οποίοι καταγράφηκαν στη χώρα το 2015, καθώς αυτοί δεν παρουσιάστηκαν στις εστίες όπου έπρεπε να μεταβούν.

«Τα πιθανά αίτια (της απουσίας των μεταναστών αυτών) μπορεί να είναι για παράδειγμα η επιστροφή στη χώρα καταγωγής τους, η συνέχιση του ταξιδιού τους προς άλλη χώρα ή το ότι πέρασαν στην παρανομία», εξηγεί η κυβέρνηση σε γραπτή απάντησή της προς βουλευτές του αριστερού κόμματος Ντι Λίνκε.

Μια άλλη πιθανότητα είναι η ύπαρξη διπλοεγγραφών στην EASY, την υπηρεσία που καταμετρά τους μετανάστες που θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου και στη βάση της οποίας τους προσφέρθηκε εστία σε κάποια από τις γερμανικές περιφέρειες.

Το σύστημα αυτό κατέγραψε 1,09 εκατομμύριο μετανάστες το 2015, ένα ρεκόρ για τη Γερμανία και την Ευρώπη.

Αντιμέτωπες με την μεγάλη εισροή, οι αρχές υιοθέτησαν στα τέλη 2015 και αρχές 2016 σειρά μέτρων ώστε να επισπευσθούν η εξέταση των αιτήσεων ασύλου και οι απελάσεις αλλά και να διαμορφώσουν οι ίδιες μια καλύτερη συνολική εικόνα.

Η Γερμανία πολύ πρόσφατα δημιούργησε το πρώτο της αρχείο που περιέχει τις ταυτότητες όλων των μεταναστών οι οποίοι έχουν καταγραφεί στο έδαφός της και όλοι πρέπει στο εξής να λάβουν μια ταυτότητα που ονομάζεται «τεκμήριο άφιξης».

Εξάλλου η κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου υιοθέτησε χθες νόμο που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι οποιοσδήποτε μετανάστης που δεν θα παρουσιαστεί στην εστία που του έχει δοθεί, δεν θα μπορεί να επωφεληθεί από όλα τα κοινωνικά επιδόματα.

«Λάβαμε τα μέτρα για την αντιμετώπιση ακριβώς αυτού του φαινομένου (των μεταναστών των οποίων οι αρχές χάνουν τα ίχνη) και μελλοντικά θα συμβάλλουν στον περιορισμό του φαινομένου», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Γιοχάνες Ντίμροτ σε τακτική συνέντευξη Τύπου. «Είναι ακόμη πολύ νωρίς για αποτίμηση των συνεπειών», υπογράμμισε καθώς ορισμένα από τα μέτρα αυτά τέθηκαν πολύ πρόσφατα σε ισχύ και άλλα δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί.

Ο εκπρόσωπος απέκλεισε εξάλλου το ενδεχόμενο να περιοριστεί η ελευθερία κυκλοφορίας των μεταναστών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. «Δεν υπάρχουν στη Γερμανία νομικές βάσεις για στέρηση ή περιορισμό της ελευθερίας των αιτούντων άσυλο», επισήμανε.

Η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ δέχεται ολοένα και περισσότερες επικρίσεις από τους συμπατριώτες της γιατί άνοιξε τις πύλες εισόδου της χώρας στους πρόσφυγες.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters