Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ἡ …«εὐεργετικὴ φιλανθρωπία» τοῦ Soros στὴν ζωή μας!!!

http://i0.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/01/%E1%BC%A9-...%C2%AB%CE%B5%E1%BD%90%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%E1%BD%B4-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%E1%BD%B7%CE%B1%C2%BB-%CF%84%CE%BF%E1%BF%A6-Soros-%CF%83%CF%84%E1%BD%B4%CE%BD-%CE%B6%CF%89%E1%BD%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%82.jpg
Αυτός ο Soros, ο χιλιοστός πράκτορας και άνθρωπος-βιτρίνα των Rothschild, επιτίθεται στις οικονομίες ολόκληρων χωρών, αφαιρεί δισεκατομμύρια και φυσικά δεν πληρώνει φόρους όπως όλοι οι …«περιούσιοι» τοκογλύφοι.
Στην Ρωσσία είναι ανεπιθύμητος κι απαγορεύεται η λειτουργία ΜΚΟ που ελέγχει αυτός, αλλά στην Ελλάδα προκαλεί πολλαπλούς οργασμούς η παρουσία του σε πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Οι δικοί του άνθρωποι δίνουν γραμμή στις κυβερνήσεις για νέους νόμους, που επιτρέπουν την αφαίρεση πλούτου χωρίς συνέπειες, πίσω από «προοδευτικές» έννοιες όπως «ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων», «κατάργηση του κρατικού παρεμβατισμού», «ελεύθερη αγορά», «παγκοσμιοποίηση» κλπ.

George Soros reportedly could face up to $7B tax bill, after delaying payment for years

George Soros-funded groups targeted in Russian NGO crackdown

Billionaire who broke the Bank of England

Πώς γίνεται να ορκίζεσαι πίστη στα συμφέροντα του λαού και να συνεργάζεσαι με τους εχθρούς του;
Η πίστη στον λαό δεν γεμίζει τους λογαριασμούς στην Ελβετία.

Αυτούς που εμείς νομίζουμε ότι εκλέγουμε τους έχουν ήδη επιλέξει και δοκιμάσει οι ξένοι, για να υπερασπισθούν τα ξένα συμφέροντα ενάντια στα δικά μας.
Οι υπηρέτες του Soros, για να μην τους θεωρήσουμε δοσιλόγους, σπεύδουν να μας τον παρουσιάζουν ως …«φιλάνθρωπο» και άρα όσoυς υπηρετούν έναν φιλάνθρωπο δεν μπορούμε να τους υποπτευθούμε για απιστία και προδοσία.
Ἡ ...«εὐεργετικὴ φιλανθρωπία» τοῦ Soros  στὴν ζωή μας!!!
 
Η φωτογραφία της Κατσέλη με τον Soros θα έπρεπε να προκαλεί ανατριχίλα στον μέσο Έλληνα,  αλλά δυστυχώς πολλοί Έλληνες έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα όπως ακριβώς και οι εχθροί της.
Βλέπουν την Ελλάδα και τον κρατικό πλούτο  ως ένα λαβωμένο ζώο, του οποίου τις σάρκες ξεσκίζουν ανελέητα πριν καν αυτό ξεψυχήσει…


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters