Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ", Η "ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ" ΚΑΙ Η NWO

Πως ο Πούτιν και το Ιράν τους χάλασαν τα σχέδια..

Η Συρία είναι η πρόφαση, πραγματικός τους στόχος ήταν το Ιράν και ήθελαν να ξεμπερδεύουν μια κι' έξω και με τις δυο χώρες μαζί, αφού και η Συρία είναι ενοχλητική στο Ισραήλ. Κατ' ευθείαν επίθεση εναντίον του Ιράν θα προκαλούσε παγκόσμιες αντιδράσεις, μετά την εκλογή του νέου μετριοπαθούς προέδρου και την προθυμία που επιδεικνύει να συνεργαστεί με τους επιθεωρητές της διεθνούς επιτροπής ατομικής ενέργειας.


Ο ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΟΡΝΟΥ ΠΕΤΡΑΣ

Ο πραγματικός στόχος των ερπετοειδών κλώνων που ηγούνται του κατ' ευφημισμόν "ελευθέρου κόσμου" και της ούτω καλούμενης "διεθνούς κοινότητας", οι οποίοι υπακούουν σε άνωθεν εντολές της "their master voice", είναι η διάνοιξη του σκοτεινού διαύλου Αόρνου Πέτρας - Ιερουσαλήμ, τον οποίον έκλεισε ο Μ. Αλέξανδρος, εγκλείοντας στα έγκατα της γης τους Κυνοκέφαλους και άλλα 21 είδη μιαρών οντοτήτων. Ο δίαυλος αυτός είναι απαραίτητος για την υλοποίηση σκαφών και προσωπικού από άλλες διαστάσεις του υπαρχηγού του Κρόνου Γιαχβέ, απαραίτητα για την πραγματοποίηση του σχεδίου με την κωδική ονομασία "Αρμαγεδών", δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τον "εκλεκτό λαό" επικεφαλής, την βίαιη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και την χρήση των υπολοίπων σαν σκλάβους για να τους υπηρετούν.


- "Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για να κατέρχονται στη Γη, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό."

Τα σχέδια των σιωνιστών προέβλεπαν τη χρησιμοποίηση του διαύλου* για να κατεβάσουν ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη "Δευτέρα Παρουσία" με την τεχνολογία, όπου θα "κριθούν ζώντες και νεκροί" και σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη, για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού..

* [Η διάνοιξη του διαύλου είναι αδύνατη, ένεκα της εκπομπής προς τα άνω τεραστίων ποσοτήτων ψυχικής ενέργειας των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν]


 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters