Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Στο Ισραήλ «κατεπειγόντως» ο Α/ΓΕΑ …Τι στο καλό ετοιμάζουν;

F-16I-in-Greece

Ισραηλινά F-16 στην Ανδραβίδα …Τότε που πέταξαν μέχρι το Καστελόριζο

Από την Κυριακή 10 έως και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο ομόλογός του, Αντιπτέραρχος (Ι) Amir Eshel.

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΓΕΑ ανακοινώνει την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαίτση στο Ισραήλ , αποδεχόμενος πρόσκληση του Ισραηλινού Αρχηγού Αντιπτέραρχος (Ι) Amir Eshel.

Ειδικά όμως στο Ισραήλ οι επισκέψεις χωρίς λόγο δεν γίνονται και δεν συνηθίζεται σε μια Χώρα όπου είναι καθημερινά σε πόλεμο ,ούτε έχουν χρόνο οι Αρχηγοί της Πολεμικής Αεροπορίας για καφέ και βουτήματα …Σίγουρα η ατζέντα είναι κρυφή και φανερή ,αλλά εμείς να επισημάνουμε ότι όταν ο γίνεται συνάντηση Αρχηγών έχουμε πάντα κοινή Άσκηση !

Αν όμως συνδυάσουμε και την επίσκεψη του Yποστρατήγου ε.α Amos Gilad ,μυστικοσύμβουλου του Νετανιάχου σε Καμμένος και Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ,αλλά και την επίσκεψη του στο Πεδίο Βολής της Κρήτης (NAMFI), μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η Επίσκεψη του Έλληνα Αρχηγού του ΓΕΑ στο Ισραήλ !




Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής Κρήτης Ισραηλινή Αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον director PM & PB of Israel, Υπτγο(ε.α.) Amos Gilad,

Να θυμίσουμε την κοινή πτήση που είχαν στο Καστελόριζο οι δύο Αρχηγοί τον Απρίλιο του 2015 κατά την Άσκηση στη κοινή ΕλληνοΙσραηλινή Άσκηση Ηνίοχος 2015 ; Στο πλαίσιο της άσκησης, οι αρχηγοί της Ελληνικής Π.Α., Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και των Ισραηλινών Αεροπορικών Δυνάμεων, Αντιπτέραρχος Amir Eshel, συμμετέχοντας σε μεικτό σχηματισμό περίπου 10 αεροσκαφών, πέταξαν πάνω από το Καστελλόριζο.

…Πάντως αμέσως μετά από κάθε συνάντηση έχουμε και Άσκηση ,τώρα να θα έχουμε και βολές στη Θάλασσα και στην Ξηρά ; θα μάθουμε ΄λίαν συντόμως !

veteranos.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/2670881.html#ixzz3wlwAweJN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters