Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

“Παρκερικά” ΜΙΣΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Γαμώ τον πατέρα του Πάρκερ. Ποιος διάολος είναι τούτος; Κοτζάμ ναύαρχος, πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο μεγάλες ντροπές της Ελλάδος, τα “Παρκερικά” για τους ιστορικούς. Σα σήμερα, 16 Ιανουαρίου, το 1850, δίχως να τον καλέσει κανένας ο αγγλικός στόλος της Μεσογείου με διοικητή τον Πάρκερ, αγκυροβολεί στο λιμάνι του Πειραιά.
Φοβερά πράγματα. Το σκηνικό. Ο βασιληάς Όθων τακιμιάζει με τον τσάρο της Ρωσίας και η Αγγλία έχει δυσκολίες να γίνει πρωθυπουργός το όργανό της, ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος. Οπότε τι κάνει για να πιέσει την Ελλάδα για πάρτη του καριόλη Μαυροκορδάτου; Ο Πάρκερ βγαίνει από το παπόρι του, πηγαίνει στην αγγλική πρεσβεία και με τον πρέσβη επισκέπτονται τον υπουργό εξωτερικών. Και τελεσιγραφικά απαιτούν δύο απίθανα πράγματα, διαφορετικά ο αγγλικός στόλος θα μπλοκάρει το λιμάνι. Φοβερά πράγματα.
Πριν από τρία χρόνια κάποιοι φανατικοί χριστιανοί Έλληνες είχαν κάψει την κουζίνα του εβραιοπορτογάλου βρετανού υπήκοου Δαυίδ Πατσίφικο και ο Πάρκερ ζητούσε να... αποζημιωθεί! Το ίδιο, για το οικόπεδο του Άγγλου ιστορικού Γεωργίου Φίνλεϋ που είχε απαλλοτριωθεί για να γίνει ο Βασιλικός Κήπος. Σαλτάρησε ο Λόντος, ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών και απέρριψε το τελεσίγραφο.
Α, έτσι, σου λέει ο Πάρκερ, που αυτό ακριβώς περίμενε! Διατάζει τον αποκλεισμό του Πειραιά! Η καταστροφή για την Ελλάδα, που η οικονομία της, λόγω ελλείψεως τότε οδικού διχτύου, εξαρτάται από τη θάλασσα. Ο Άγγλος μπινές όχι μόνον απαγορεύει να πλησιάσει κάποιο καράβι αλλά και σαν πειρατής κουρσεύει το φορτίο τους. Χωρίς υπερβολή, η Ελλάδα κινδυνεύει να τελειώσει από την πείνα.
Η κυβέρνηση ζητάει από τον Μακρυγιάννη να πολεμήσει τον Πάρκερ. “Είσαστε μαλάκες;” απορεί ο στρατηγός. “Έχω γνώση και φρόνηση, όσα ντουφέκια έχουμε εμείς, οι Άγγλοι έχουν περισσότερα κανόνια”.
Η Ελλάδα διαμαρτυρήθηκε και στις 19 Φεβρουαρίου η Ρωσία ζητάει από την Αγγλία να σπάσει τον αποκλεισμό. Τελικά, η Ελλάδα αποζημίωσε Φίνλεϋ και Πατσίφικο, ζητάει συγνώμην(!) από την Αγγλία και ο Πάρκερ αποσύρεται και επειδή η Ελλάδα κινδύνευσε να καταρρεύσει οικονομικά με πρόταση της Ρωσίας η Αγγλία χάρισε τα τοκοχρεωλύσια του δανείου των 60 εκ. χρυσών δραχμών.
 apodytiriakias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters