Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Περίεργα Μουγκρητά από τα Έγκατα της γης στην Ζάκυνθο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει του περίεργους ήχους από τα "έγκατα της γης" στη Ζάκυνθο. Ωστόσο κάποιοι κάνουν λόγο για πιθανή εμπλοκή του τοπικού θαλάσσιου πεδίου βολής.
Οι ήχοι ακούστηκαν στις 7/1/2016. Οι αναφορές είναι για τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες ακούστηκε ένας εκκωφαντικός ήχος διάρκειας τουλάχιστον δύο ως τρία δευτερόλεπτα. Η πρώτη φορά γύρω στις 09:30, η δεύτερη 10:20 και τρίτη γύρω στις 13:40.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν:

"Ακόμα και εμείς οι ίδιοι που ακούσαμε το γεγονός νομίζαμε πως επρόκειτο για κάτι μεμονωμένο, όμως, μαρτυρίες από διάφορα σημεία της Ζακύνθου (Πόλη, Λαγανάς, Καλαμάκι, Αεροδρόμιο, Πλάνος, Αλυκές) έδειξαν ότι ακούστηκε σε όλο το νησί. Παρότι δεν νιώσαμε να κουνιέται κάτι, ανατρέξαμε όπως ήταν φυσικό στο να κοιτάξουμε μήπως έγινε κάποια σεισμική δόνηση τοπικού χαρακτήρα. Και μπορεί τελικά να μην υπήρξε καταγεγραμμένος σεισμός, αλλά ο ήχος ήταν ξεκάθαρο ό,τι προερχόταν κάτω από το έδαφος δίνοντας σου και την εντύπωση πως κάτι ξεκολλάει."

*Να επισημάνουμε ό,τι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εμείς από τη μεριά μας αναφέραμε το γεγονός και από δω και πέρα ας περιμένουμε την τοποθέτηση ειδικών εφόσον τίθεται κάποιο ζήτημα.

Να σημειωθεί ότι στον νοτιοδυτικό θαλάσσιο χώρο του νησιού υπάρχει πεδίο βολής. Θα μπορούσαν οι περίεργοι ήχοι να οφείλονται σε βολές; Παλιότερα στο δεύτερο πρόγραμμα της τοπικής ραδιοφωνίας ενημέρωναν ότι θα γίνει βολή, αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο aneksigitespiles.

Επίσης, πρέπει να σας πούμε ότι δεν ήταν ούτε εκρήξεις από βολές, ούτε υπερηχητικά πολεμικά αεροπλάνα που έσπασαν το φράγμα του ήχου, ούτε φυσικά κάποιος μετεωρίτης που έπεσε, και αυτό γιατί δεν είχαμε κάποιου είδους κουνήματος ευαίσθητων αντικειμένων όπως π.χ. τα τζάμια, ή ταραχή υγρού (ποτήρι νερό), επομένως δεν μιλάμε για δόνηση, ούτε φυσικά για κάποιου είδους συνωμοσίας (πρέπει να το πούμε και αυτό για ευνόητους λόγους) αλλά μόνο για άκουσμα κρότου σαν της βροντής. Επίσης έχουμε μαρτυρίες για παρόμοιο ήχο πριν δέκα χρόνια στην Ζάκυνθο, όπως παρόμοιος ήχος ακούστηκε και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου. 

Όσον αφορά την Ζάκυνθο πριν λίγες ώρες (8/1/2015) αναφέρθηκε ξανά άκουσμα από τις περιοχές Πλάνου και Σκουλικάδου, όπου μας μίλησαν ότι ήταν σαν να σπάει κάτι μεταλλικό. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από ειδικούς στην Ελλάδα, σαρώνουμε το διαδίκτυο για να βρούμε αναφορές για αυτό το θέμα

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/mougrita-apo-egkata-zakynthos.html#sthash.SWvYOvox.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters