Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

“Συναγερμός” από πληροφορίες για σχέδιο “εκτροπής”. Στήνεται σκηνικό “εξέγερσης” με “άρωμα” πρακτόρων. Μέτρα της ΕΛΑΣ


Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του thefaq,gr τις τελευταίες ώρες ( πιο συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι ), στο Μαξιμου έχουν γίνει δέκτες πληροφοριών , οι οποίες φέρουν, ήδη σε εξέλιξη απο κάποια αταίριαστα μεταξύ τους “παρακεντρα” ( πολυςυλλεκτικης αφετηρίας και διαφόρων προελεύσεων ), να στήνεται “σκηνικό ” αγανακτισμενων και “αυθόρμητης” εξεγερσης για τις 4 Φεβρουαριου,. Πιο συγκεκρίμενα έγινε γνωστό οτι προετοιμαζονται ασχημα επεισόδια και προβοκάτσιες στυλ αγανακτισμένων το 2012.

Εξ ου και το προοίμιο με τα δήθεν επεισόδια ακραίων και την παρουσία αλλοδαπών τραμπούκων στην Αθήνα. Ξαφνικα ” παρουσιάστηκαν “ από το πουθενά, ναζι απο την Ευρωπη στην Αθηνα και όλα αυτα σε μια ξαφνική όξυνση του κλίματος με αφορμή και την παραςταση με κείμενο Ξηρού στο Εθνικό. Ταυτόχρονα ” επανεμφανίζεται “ δυναμική η ΧΑ, με προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο, ενώ πυκνώνουν και τα σύνεφα της έντασης από το αγροτικό και τους φορτηγατζήδες, που μπήκαν ” αιφνιδιαστικά ” στο παιχνίδι του ” αποκλεισμού ” των δρόμων. 
 
Οι πληροφορίες μάλιστα φέρουν κάποια ” σωματεία ” περισσότερο … δυναμικά, να σκέφτονται ακόμα και να ” κατεβούν ” με βαριά οχήματα προς την πρωτεύουσα την Πέμπτη, στην Γενική Απεργία..

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής. απαγορεύτηκαν για το Σάββατο όλες οι συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών από τις 06.00 ως τα μεσάνυχτα.
Υπενθυμίζεται ότι για τις 15.00 είχε προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης, στον χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων, για να παρεμποδιστεί η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για τις 19.00 μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
 
Αν επαληθευθούμε στις πληροφορίες που έχουμε, θα έλεγα οτι, το όλο κλίμα εχει ” άρωμα “ απο παλιά. Απο το ’89 και την εποχή Δημητροκάλλη , Γρυλλάκη , Κωνστ Μητσοτάκη. Ιδωμεν…

 http://www.politikanet.gr/2016/01/blog-post_896.html

******************************************
Viky Charalambous:
ΠΡΟΒΟΚΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ?

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ?
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΑΙΣΧΗ..

ΤΙΠΟΤΑ ΥΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ?
ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ?

ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ " ΕΚΛΕΚΤΏΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ"...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΠΕΙΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ..
ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!!!!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ!!!!!!!!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΈΛΛΗΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ.. ΕΙΧΕΣ ΕΛΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΟΥ.

ΑΠΟΞΕΝΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.. ΚΑΘ΄ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΟΜΟΙΩΣΗ!
ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΟΣ ΘΕΪΚΟΣ?

ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ.
ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙΣ, Ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΛΗΘΗ.

ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ,
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕ

https://www.facebook.com/viky.charalambous?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters