Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σιωνιστής Βλαντίμιρ Πούτιν… Είναι Εβραίος Και Μασόνος…! (Videos + Photos)

Putin2
Η μητέρα του Σιωνιστή Βλαντίμιρ Πούτιν, ονομάζεται Μαρία Ιβάνοβα Σελόμοβα, ήταν ΕΒΡΑΙΑ και η οποία τον έκανε – ως ήταν φυσικό – ΕΒΡΑΙΟ Μπολσεβίκο…! [http://en.wikipedia.org/wiki/Putin]

Επίσης, ο Πούτιν έμαθε από την μητέρα του να μιλά απταίστως Γίντις – την γλώσσα των Ιουδαιο-Χάζαρων ή των Ασκενάζι…!

 
[Δεδομένου, ότι υπήρξαν κάποια ρουφιανοπαπαγαλάια του Συστήματος, που αμφισβήτησαν ανωνύμως – μέσω διαδικτύου – ότι το επίθετο της μητέρας του Πούτιν είναι Σελόμοβα… Παραθέτουμε ως απόδειξη το βιβλίο – στην αγγλική έκδοση – που έγραψε ο ίδιος ο Βλάντιμιρ Πούτιν, “First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia’s President“, στο οποίο αναφέρει ότι το οικογενειακό επίθετο της μητέρας του ήταν: ΣΑΛΟΜΟΒΙΤΣ, όπου ενώ η μητέρα του θα έπρεπε να φέρει το επίθετο Σαλόμοβα, εκείνη το άλλαξε σε Σελόμοβα…! Πηγή: http://www.amazon.com/dp/1586480189]

^8E1C849B3B25AF3F306642444BA571471CEE7E1E22C15003AA^pimgpsh_fullsize_distr
Ρώσοι blogger, έχουν αναφέρει ότι και ο πατέρας του Πούτιν ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ και το πραγματικό του όνομα ήταν Επστάιν – αυτό έχει καταγραφεί και από Ρώσους ιστορικούς.

 
Ο παππούς του Πούτιν – από την πλευρά της μητέρας του – ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ, το όνομά του ήταν Μαρδοχάι, από ένα χωριό της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, συμμετείχε στην επανάσταση των Εβραιο-Μπολσεβίκων ως ακτιβιστής της Εβραϊκής Bund και επίσης, πρωτοστάτησε στην δημιουργία αυτόνομου Εβραϊκού “κρατιδίου” εντός της Σοβιετικής Ένωσης . Έγινε μέλος της διαβόητης NKVD και συμμετείχε ενεργά στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον του Ουκρανικού λαού, στο θηριώδες Γκολοντομόρ…!
Ο παππούς του Πούτιν – από την πλευρά του πατέρα του – εργάσθηκε όλη του την ζωή ως μάγειρας στον Λένιν, μετά τον θάνατο του Λένιν ήταν μάγειρας στην γυναίκα του Λένειν και εν συνεχεία στον Στάλιν. Επιπλέον, πολλοί Ρώσοι ιστορικοί και δημοσιογράφοι, έχουν καταγράψει, ότι επίσης ήταν Εβραίος…

putin-jew-puppet
Putin12_Jew
Αλλά ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν είναι μόνον Σιωνιστής Εβραίος, αλλά και Μασόνος…!


Για άλλη μία φορά, οι διεθνείς Σιωνιστές τοκογλύφοι Τραπεζίτες μέσω του Διεθνούς Σιωνισμού, παίζουν και από τις δύο πλευρές. Οι μπλε εαναντίον των κόκκινων. Ο καλός και ο κακός αστυνομικός. Όπου τώρα έχουν δώσει στην Ρωσία τον ρόλο του καλού παγκοσμίως…!
Ο Πούτιν, απλώς είναι άλλος ένας κρυπτο-Εβραίος Σιωνιστής, ο οποίος στη δεκαετία του 60′ άλλαξε και υποτίθεται ότι υιοθέτησε την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη. Ο Πούτιν, είναι άλλος ένας Εβραιο-Σιωνιστής εγκληματίας απατεώνας – μία μαριονέττα των διεθνών Ιουδαιο-Χαζάρων Τραπεζιτών…!



http://www.altermedia.info/hellas

****************************************

Οι φωτογραφίες του πιο σημαντικού ανθρώπου του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό «Time» αποκαλύπτουν τις «πιο ανθρώπινες» πτυχές της προσωπικότητας του ισχυρού άνδρα, που γεννήθηκε στο Λένινγκραντ το 1952, υπηρέτησε στην Κα-Γκε-Μπε, διέπρεψε στις πολεμικές τέχνες και κατάφερε να αναδειχθεί πρωταγωνιστής της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.
putin_2

putin1 putin2aputin3putin5putin6 putin7putin8 putin9putin10putin12putin14_0putin17putin18putin19 putin20putin22putin23 putin24putin25
http://www.hellas-now.com/
****************************************

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ KGB!!!ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν από την εποχή που ήταν πράκτορας της KGB και παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος τους ηγέτες των ΗΠΑ.
Ντοκουμέντα: Ο Πούτιν εκτός από τον Ρήγκαν παρακολουθούσε και την Τζάκι Κέννεντι ως πράκτορας της KGB [εικόνες]
Ντοκουμέντα: Ο Πούτιν εκτός από τον Ρήγκαν παρακολουθούσε και την Τζάκι Κέννεντι ως πράκτορας της KGB [εικόνες]

Φωτογραφία από την ιστορική επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Ρήγκαν στη Μόσχα πριν από 25 χρόνια παρουσιάζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε ρόλο τουρίστα με φωτογραφική μηχανή κρεμασμένη στο λαιμό να παρακολουθεί τον πρόεδρο.
Σύμφωνα με τον φωτογράφο του Μπάρακ Ομπάμα Pete Souza, ο Πούτιν, ως πράκτορας της ΚGB παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρόεδρο. Οταν έγινε η αποκάλυψη της φωτογραφίας πριν από λίγα χρόνια το Κρεμλίνο έγινε έξαλλο θεωρώντας ότι ο Ομπάμα προσπαθεί να σπιλώσει τον Πούτιν. Αν και δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις, διαρροές ανέφεραν πως εκείνη την εποχή ο Πούτιν υπηρετούσε ως πράκτορας της ΚGB στην Ανατολική Γερμανία. Πηγή theguardian.com

alt
alt
alt


Πηγή: Ντοκουμέντα: Ο Πούτιν εκτός από τον Ρήγκαν παρακολουθούσε και την Τζάκι Κέννεντι ως πράκτορας της KGB [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/132595#ixzz2ly4YM8E4
 
http://apollonios.pblogs.gr/2013/10/o-hristianofasistas-poytin-htan-praktoras-ths-kgb-fwto-ntokoymen.html
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μασόνακια λοιπον στο dionios οπως τα κατοχικα.Καλα δεν ντρεπεστε?Οταν λογοδοτησετε στα ιδικα δικαστηρια να δω εγω παλιο ξεφτιλες.Πυραμιδουλα εσεις εχετε?

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters